Iubita, stiu ca nu iti pot cere sa-l uiti, pentru ca e foarte greu. Stiu cum e, e usor de spus, dar greu de facut.
Incearca sa ii arati cine esti tu cu adevarat, poate in cele din urma se va indragosti de tine. Daca nu incearca sa spui o prietena, un prieten sa afle ce simte pentru tine.Stii, cam e adevarata vorba aia : Ca cei care nu se suporta, se iubesc pe la spate.:-
Ms muuuult pentru sfat, dar el stie chestia asta si.ma rog...nu voi putea sa il uit...niciodata, asta stie
Off.Atunci daca stie, incerca`ti sa fiti macar Prieteni.SI poate isi va da seama cine esti cu adevarat.
Am mai incercat...si nu iese de parca e,nu stiu...un drac, nu altceva., insa il ubessk muuuuuuuuuuuuuult deee toooooooooot
Nu ai de ce sa te uiti la un baiat asa! Gasesti alt baiat si incearca nu mori asa de el. lasa l pe el sa moara de tine si dupa tu.vei vedea ca sfatu` meu o sa iti fie de folos!
Nu are rost sa pui suflet pentru astfel de oameni. sigur esti de 1000 de ori mai buna ca el. asa ca nu are rost. ia`l si tu in batjocura. poate o sa isi doreasca sa fie cu tine daca vede ca nu iti mai pasa de el doar ca o sa fie prea tarziu. sau asta tu decizi:* succes >