Killa sper ca nu am citit atata degeaba. nu stiu frate ca se pare cai suparato cu intrebarea asta. Dar am o idee ia-ti iniman dinti si du-te cand sta ea cu fetele si zi tu raspunsul la intrebarea careiai pus-o (aia cu de la 1 la 10 ma rog) si pe urma sigur o sa se mai gandeasca xD funda ca n-am citit degeaba
Deci eu sincer cred ca nu merita sa iti pierzi timpu cu asemenea fata; in primul rand: se vede pe ea ca nici ea nu e sigura de ce iti spune; vrea sa para superioara in fata ta, luand in considerare faptul ca u esti jh mai rushinos, daca te.ar fi iubit ea pe tine ar fi inteles si te-ar fia jutat sa treci peste acest,, hop" [stiu de asta pentru ca la inceput si prietenul meu a fost rushinos si am reusit sa il ajut:X] e genul de fata kareia ii place sa fie alintata, iubita si alte chestii; daca lasi lukrurile sa se linisteasca, ai putea sa incerci sa nu te mai rogi atat de ea. fetelor li se urka la cap; daca fata asta de care esti in love e genul de fata cu fite poti sa. ti iei gandul. lumea e plina de fete! priveste larg! sa-mi dai un msg daca am reusit sa te ajut cu ceva succes!
Du-te la ia si intreab-o... ce trebuie si o sa stea sa se gandeasca XD si vezi apoi
Eu te sfatuiesc sa-ti cauti alta.
Se vede ca fata asta nu e buna pentru tine.
Din cate am inteles eu din conversatie, ea e o tipa ''populara'' si are curaj.
Tu esti mai rusinos, si ea profita de chestia asta.
Incearca s`o ignori, si ai sa vezi ca peste ceva timp o sa vina ea la tine
Crede`ma, a functionat si la mine.
Funda :d
Bro sincer esti prea rusinos inca asa persoana n-am mai vazut pana acum ...grea chestie... sfatul meu iatzi inima in dinti si du-te la ea si daca ie cu fetele in pauza si vb cu ea *** daca te blochezi gandeste-te la ce vrei sa ii zici si *** gandeste-te si la ce raspuns ar putea sa-ti dea ea ca sa poti sa raspunzi inapoi. App sfatul meu tu ai nevoie de fete care nu sunt rusinoase. Prea multe nu pot sati zic ca nu sunt genul asta de peersoana sti cum se zice cu rusinea mori de foame