| Boouublees a întrebat:

Buna TPU :*... am nevoie de ajutor... HELP! puppy dog eyespuppy dog eyes de dimineata am incercat sa intru pe Facebook si nu merge cryingcrying de ce? voi puteti sa intrati?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nimeni nu stie dar eu presimt ca...vine sfarsitul lumii ! big grin Mai luati si voi o pauza de la facebook ! Am inceput sa ne organizăm viața prin e-mail-uri și rețele online, fără să realizăm că aceia care dețin giganții internetului, Facebook, Google, Yahoo, Twitter, pot râde de noi printr-un simplu clic, cu care să șteargă tot ce noi am salvat și pus deoparte de-a lungul vremii.
Pana la ora actuala au fost confirmate urmatoarele tari in care Facebook este picat: Egipt, Romania, Emiratele Arabe Unite, Franta, Marea Britanie, Italia, Croatia, Grecia, Nepal, Srilanka.

Misterul este cu atat mai mare din cauza tacerii oficialilor Facebook care nu au confirmat nici una din ipotezele ce stau la baza acestor probleme.

3 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu stiu ce se intampla, dar ma bucur. Bine ar fi sa dispara de tot facebookul asta care nu face altceva decat sa pierzi timpul.

| unavaible a răspuns:

Mie imi merge foarte bine...big grin

| Boouublees explică:

Acum mergee yeeeee big grinbig grin::X:X:X