| puffy15 a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Imi place un baiat care e skater(eu a 7-a, el a 10-a) care pare de treaba si de fiecare data cand ne vedem pe strada sau in Skate Park mai trage un ochi si la mine...big grin
Nu stiu ce sa fac ca sa ma bage in seama(mai ales ca nu am vorbit niciodata pe nicio tema), sau sa vorbim despre ceva, si sa nu-mi spuneti sa-l intreb ce pasiuni are si alte prostii de astea pentru ca nu am curaj... sad

2 răspunsuri:
| tweety96 a răspuns:

Pai draga mea trebuie sa prinzi curaj Asa e la inceput, nu ai curaj sa intri cu el in vorba, dar vei vedea ca dupa ce incerci va fi bine.Trebuie sa prinzi curaj ca daca nu risti sa il pierzi si daca ai zis ca iti place mult de el, nu merita. Sa stii ca nu cred ca il va deranja daca intri in vb cu el.La inceput e greu dar vei vedea ca discutia va veni de la sine pe parcurs:*

| BiancaStoran a răspuns:

Pai ai spus ca e skater...atunci cumpara-ti un skate si spune-i lui ca ai vrea sa te invete, pentru ca l-ai vazut ca stie sa se dea cu skate-ul si de acolo veti deveni prieteni si in viitor poate ceva mai mult...