Am nevoie de ajutor în urma cu 2 luni (pe timp de carantină) am trimis nud unui băiat, pe care l-am cunoscut pe Facebook, vreau să menționez că ne-am împrietenit foarte rapid. Apoi am început să îl simpatizez. După 2 săptămâni mi-a trimis o poză nud cu el (Nu sunt sigur că erau pozele lui).Și mi-a cerut și mie și i-am dat (știu am fost un mare prost) dar asta este.El mi-a spus că are 15 ani dar cred că de fapt în spatele pozelor lui de pe Facebook se afla un bărbat mai în vărstă (vreau să menționez că am aflat că era un "cont fictiv", va rog să îmi spuneți ce inseamna "cont fictiv") Așa după, ce am vorbit și multe altele îmi dă un mesaj o persoană necunoscută spunănd că este hacker și poate să vadă ce poze am trimis eu și să nu mai vorbesc cu acel băiat deoarece este un "cont fictiv " dar de fapt acel băiat cred că era un prieten de ai lui.(gen cei 2 erau prieteni cred că și pedofili). Așa că i-am blocat pe amăndoi, numai că eram îngrijorat ce o să facă acei oamenii cu pozele nud (într-o poză mi se vedea jumătate de față). După o lună am primit mesaj de la un băiat care mi-a spus să îi dau mai multe poze nud cu mine..ca daca nu îi dau va trimite pozele altor colegii de ai mei, eu m-am speriat și l-am blocat si pe ăla (Mi-am dat seama că acea persoană dădea pozele mele pe internet și tot așa).Așa că am hotarăt să îmi fac un alt cont și pe ăla să îl șterg, nu am mai primit nici un mesaj anonim de 2 luni cam asa. Ceea ce mă sperie pe mine la maxim este dacă acele persoane își vor face conturi false, dăduse drept mine dand acele poze ..mai departe. Va rog sa ma ajutați și va multumesc de răbdare! Vreau să vă spun mai bine aș uita și aș trece peste deoarece am si alt cont de Facebook și nimeni cred nu mă mai poate gasi sau să ma gandesc la asta ...si să văd cum fac (chestia este dacă le dau mesaj să șteargă pozele o să știe că sunt eu și o să mă amenințe mai mulți).Va rog să răspundeți politicos!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Pur si simplu ii blochezi si atat, nu le raspunzi la amenintari, lasa-i sa spune orice doresc ei. Daca o sa le raspunzi amenintarilor o sa contribui la indeplinirea planului lor, sa profite de tine. Nu le permite asa ceva. Spunele ca pot sa posteze pozele alea oriunde vor inima lor de cimpanzei. Arata ca nu-ti pasa deloc. Si spune-le ca daca le place atat de tare de tine, o sa le mai trimiti poze pentru ca stii ca orium sunt niste labari sclavi. Cam asta este problema cand esti mic. iti este frica cam de orice...
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.15.240.208) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro