| Yuly27 a întrebat:

am nevoie de ajutor, peste cateva zile am banchetul, si am invitat o fata destul de draguta, cum fac sa nu par nici un timid sa ma creada fraier, nici un om al grotelor ( nesimtit ), vreau cateva sfaturi, va rog! happy

Răspuns Câştigător
| afrodita3333 a răspuns:

Pai...important este sa fii...sau sa pari relaxat, fara emotii si increzator dar nu genul plin de sine.Sa ii spui ca arata foarte bine in rochita respecriva sau ca iti place cum s-a machiat sau cum miroare.Sa iti petreci seara cu ea nu sa o lasi balta si sa te duci cu baietii.Sa fii amabil, grijuliu, sa o invitii la dans, sa glumesti sa fii sincer, sa nu exagerezi in gesturi si in complimente.Si sa nu te imbeti prea rau laughing Distractie placuta.winking

5 răspunsuri:
| smilingtothesun a răspuns:

Pai... e dragut ca mai exista baieti care vor sa fie amabili si placuti fetelor. Fetele isi doresc sa fie alaturi de baieti amuzanti, amabili, vorbareti(gaseste o gramada de subiecte pe care sa le impartasesti cu ea). De asemenea este bine sa ii faci complimente(in cazul in care chiar o placi) si trebuie sa fi calm. daca sunteti 9gageri verifica 9gag inainte de bal happy. nu fi prefacut... dar incearca sa fi sincer si vesel. Nu uita de o invitatie la dans. In legatura cu asta ar fi bine sa inveti sa dansezi, fetelor nu le place sa fie calcate pe piciorare. Bafta!

| Yuly27 explică (pentru smilingtothesun):

Asta este problema, dansuuul..., deci imagineazati un baiat, eee ce baiat ca deja sun barbat ( 14 ani ), deci un baiat paralel cu dansul, ei bine eu sunt paralel cu acel baiat straight face

Deci cum a fost balul?
laughing

| Yuly27 explică (pentru smilingtothesun):

Da a fost bine, doar ca fata ma ignorat toata noaptea, amscoso la dans de cateva ori, dar cand se dansa ceva, daca nu ma duceam eu la ea, ea dansa cufetele, e bine ca nu a dansat cu baieti ca eram gelos, dar ceea ce ma suparat a fost faptul ca nu prea m-a bagat in seama, adica numai eu sa ma duc la ea?, da poate dar daca ma duc numai eu, ma simt stanjenit adica poate ei chiar nu i-a placut de mine... sau vroia sa ma duc eu la ea mereu dar ti-am zis daca faceam asa ma simteam stanjenit deci nu prea a mers sad, fetele astea sunt asa de... offff, e grele laughing, da las ca mai am un bal, in clasa a 12-pea laughing atunci voi stii sigur ce sa fac laughing, mda deci cum tiamzis putin dezamagit sad

laughing fetele astea happy