Se joaca cu sentimentele tale iar tu fiind indragostita ii dansezi cum canta el, nu cred ca e genul de baiat cu care vrei sa ai o relatie
E mai dureros sa te impaci cu el mereu, sa isi bata joc de tine si sa te calce in picioare, decat sa il uiti.
El profita ca tu il iubesti si te ia in ras mereu. Se desparte de tine, se impaca cu tine. Nu asa.Ori te iubeste ori nu. Eu zic ca nu are rost sa suferi pentru atata timp cat isi bate joc de tine.
Lasa-l cat nu e prea tarziu.
Aiurea...pana la urma si tu stii ca s-a terminat, incearca sa nu te mai gandesti la el. O sa vezi ca o sa treaca si st sigura ca el nu tine la tine in felul asta cum o faci tu, sigur nu se mai gandeste la tine decat foarte rar... chiar daca el iti spune ca da. baietii st tot baieti.
Cu regret iti spun, parerea mea e ca nu ai fost niciodata mai mult decat un nume pe agenda lui de cuceriri. Nu te-a iubit niciodata. Din cand in cand isi mai demonstraza puterea de seductie in fata prietenilor aducandu-te iar si iar la el. Sfatul meu: nu merita iubit, uita-l!
In final, te rog sa-mi ierti indrazneala de a-ti pune o intrebare: ce cauta virgula in locul cratimei?
Nu e bine ce faci. Nu tin niciodata relatiile la distanta, cel mai bine e sa nu te mai gandesti la el si sa-ti vezi de-ale tale nu trebuie sa plangi, pentru ca tu nu stii cu adevarat ce face el, acolo unde e. El te ia doar ca pe a3-a roata cum vine vorba. eu zic sa-i spui ca nu mai merge si sa ramaneti prieteni.