| Shella03 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Va rog, nu ma judecati, si asa nu ma simt bine! Ma rog la Dumnezeu sa ma ia de aici.Nu mai pot. Sunt un om prea slab, in acest moment nu simt nimic. Nu stiu ce vreau de la viata. Imi doresc sa am un accident. sa intru in coma, sa inteleaga lumea durerea. De ce toata lumea regreta ca nu a facut ce trebuia cand trebuia! De ce regreta dupa ce omul moare si nu mai poate face nimic! Toti regreta dupa, nimeni nu se gandeste la prezent! Ma simt in plus in aceasta lume. Sa stai sa plangi pe geam in fiecare seara, sa iti spui sa fii tare. Nu vreau sa ma sinucid, vreau sa ajung in Rai sad Vreau acum.

11 răspunsuri:
| deeadeea111 a răspuns:

Te inteleg, si eu gandesc la fel in ultima vreme...capul sus, asa e viata, gaseste-ti alte activitati care sa te bucure sad

| Wøodenpints a răspuns:

Deci tu crezi că acolo sus e un bărbos atotputernic, care îți face viața un chin în timp ce se scobește în omnicurul lui și vrea sa te facă să te sinucizi dar în același timp, dacă o faci nu te primește în rai.

Sutn 7 miliarde de oameni pe planetă. Nu-ți simte nimeni lipsa. Încearcă să vezi dacă poți zbura de pe clădiri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ti-ai pierdut interesul, mergi la biserica, asculta si eventual intreaba-l pe preot sau pe profesorul tau de religie ce sa faci in asemenea situatii.
Toti cand ajungi in situatii extreme sa intreaba ca ce sa faca?! Dar nimeni nu se gandeste sa apeleze la dumnezeu sau sa se roage. Ai uitat cumva de el?
Nu te gandi ca sunt vreo fnatica sau obsedata, nu. Dar pur si simplu, mergi la biserica, roaga-te, si vei vedea. Fiecare are un rol in lumea asta si are puterea de a ajuta o multime de alte persoane. Tu cate ai ajutat?
Poate ca nu ai cu ce iti ocupa mintea, etc. Te inteleg, toti trecem prin asemenea situatii, sau altele si mai grave, dar uite ca exista o portita de iesire.
Ai grija de tine!

| Shella03 explică (pentru anonim_4396):

Am credinta in Dumnezeu, merg la Biserica, si chiar m-a ajutat de nenumarate ori si ii sunt recunoscatoare, am ajutat oameni, deoarece sunt foarte miloasa si ma doare sufletu, insa de data aceasta nu mai vreau, ma sufoc in propria mea viata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Shella03):

Atunci inseamna ca ai nevoie sa fi singura, sa nu te mai sacaie nimeni la cap. Nu poti sa iti iei concediu, fie si medical, etc? Sa faci o escapada, sa scapi de toate astea care te indispun?

| Shella03 explică (pentru anonim_4396):

Daca ar da o masina peste mine si as intra in coma, poate ca asi vedea cum este sa traiesti, as iubi mai mult viata, si ar vedea si alti oameni ce mult gresesc ei sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Shella03):

Dar tu nu trebuie sa mori pentru ei. Daca vor sa iti faca viata un calvar, sa se paruiasca intre ei, tie nici sa nu iti pese. Deci mergi la biserica, recastiga-ti credinta in viata si taria, de tarie ai nevoie, ai atunci totul va fi mai senin, vei fi mult mai impacata si mai linistita.
Pentru a scapa de stres poti de asemenea, sa te joci cu o pisica, cu un caine, sa admiri niste porumbei, etc. Animalele au darul de a relaxa oamenii, mai ales daca ele ne sunt dragi.
Termina cu parerile astea! Adica nu ar merita sa dea masina sau sa intre in coma un criminal sau talhar, ci tu? Deci trebuie sa te relaxezi si sa iti gasesti taria, sprijinul. Daca nu este o eprsoana atunci este un animal, sau ambele. Eu, de exemplu, am o pisica foarte frumoasa, si cand o mangai si ii acord atentie, privirea aceea vesela si plina de incredere pe care o are, parca ma umple si pe mine de incredere.
Mai ai multe de facut, lucruri marete, nici nu iti trece prin gand ce va fi. Asa ca, revino-ti, si incearca ce ti-am spus. Ai viata inainte si ei nu merita sa iti distrugi sanatatea pentru ei. Vrei sa le faci pe plac? Nici gand! Sa nu te aud de asa ceva! Esti o femeie frumoasa, inteligenta si puternica!

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.Asta-i Dumnezeu.Ea se zbate in durere si frica, lucruri pe care le poate elimina in cateva secunde, dar totusi nu primeste acel "impuls divin", dar totusi big grin Dumnezeu o ajuta.Si este peste tot.happy si ne ajuta pe toti cat poate big grin.

Uite cum sta treaba.Trebuie sa intelegi ca: Tu=Marcel=Dana=Florin=7 mild. de oameni.Insa ne diferentiem prin mentalitate.Dar ramanem tot =. Trebuie sa intelgi ca Antichitatea este trecut, iar Epoca Contemporana ne-a rezervat toate drepturile, pe care hotii vor sa ni le fure.Nu o sa iti spuna nimeni nimic.Dar daca o va face, va fi sanctionat penal, risca inchisoare.Traim in societate si cine nu ii respecta regulile, e trimis la racoare:). Viata este foarte complexa, ca sa fiu sincer, simt ca iti citesc gandurile.Cam asta crezi despre lume:"Nimic nu e special,totul e destinat durerii, traim intr-o lume simpla dominata de diavol, care are o complexitate mare dar nu o simt... oamenii sunt rai si n-am ce face, iar acum sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute."Asadar, problema e ca ai uitat cat de complexa e lumea.Am sa iti trimit un canal cu un videoblog, al unui tip care a trecut si el prin situatii grele, iar acum are tot ce isi doreste.Suna cam stupid si fals dar este adevarat.Omul asta te va socate din depresie, este pur si simplu prea intelept.Si lupta foarte inteligent impotriva ateismului.De asta nu vpi fi sigur niciodata daca exista Dumnezeu sau nu.M-a facut sa vad rpea bine cum e lumea de fapt.Totul e iubire.Insa ignoranta imprastie raul, care mai devreme sau mai tarziu va lua sfarsit.Si nu din cauza lui Dumnezeu, insusi din cauza propriei prostii. Tipul asta da o noua conotatie inteligentei, lucru admirabil.Lucrurile amarate pe care le vezi, pe care de fapt doar le consideri ca fiind amarate sunt extraordinare.

http://www.youtube.com/user/StudioB2kBS

Uita-te te rog cat poti.Sau daca vrei.O sa ai rezultate.Am avut si eu probleme din astea si am scapat de depresie.In primul rand trebuie sa stii ca(nu te supara), mintea ta nu mai gandeste normal.Tu nu mai vezi normal lucrurile.Asta considera psihiatria la nivel mondial.DSM-5 s.a.Tu suferi de ceea ce se numeste depresie.Iar depresia nu este un concept despre viata, nu este o modalitate de a privi lumea, este pur si simplu o frica irationala pe care o rezolvi foarte usor fara pastile, psihiatri s.a.Am suferit si eu de depresie si am scapat fara nimic din toate astea.Si ar trebui sa te incante ca citesti acest lucru, deoarece daca vezi cauta pe net ai sa gasesti numia prescriptii pentru medicamente ca sa te vindeci.Care nu sunt bune.Ele distrug calitatea neuronilor.Eu am scapat NATURAL! Daca vrei vorbim pe privat cat vrei.Ca vrei sa mori, asta e doar o chestie de moment.Ai sa vezi ca lumea este mai mult decat atat.:)Ca viata chiar merita traita, ca propria viata se invarte in jurul tau nu al altora.Si nu doar ai sa stii teoretic, ai sa si simti.Trebuie sa simti invataturile pentru viata ca sa ai rezultate.A simti este o calitate.Invata sa o folosesti.Eu incerc.

Episoadele care vorbesc cel mai mult despre problema cu care te confrunti nu sunt cele de la urma. Urmareste titlurile de la inceput spre ultimele 10 ramase.

| MaiaMartinas a răspuns:

Incearca sa te apropii de cei care iti sunt cu adevarat prieteni, nu te inchide in tine ca va fi mai rau...si n-ai de ce sa te simti in plus, e doar o stare trecatoare, dar tine minte, daca in ultima perioada ai avut o stare nasoala, lasa ca e normal..cu totii mai avem astfel de momente.dar incearca sa citesti cat mai multe carti despre increderea in tine,si vei vedea ca ucrurile se vor imbunatati. vorbeste cat mai mult cu prietenii,chiae daca o fi putini,vorbeste cu ei,spune-le cum te simti, crede-ma ca daca te descarci te vei simti eliberata. Si sa nu-ti mai doresti sa mori, ca esti om, si fiecare om are dreptul la viata, si la a fi fericit.Asa ca tine minte, daca azi e rau, maine va fi mai bine..doar spera. Succes :3