| Daix a întrebat:

Buna TPU,am nevoie de ajutorul tau,e un tip de care îmi cam place, nu știu ce să fac, sa ii spun că îl plac sau sa nu îi spun? Imi e frica de cum va reactionacrying

8 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Ai trei variante:fie ii spui,îți asumi riscul, îți calci pe orgoliu si vezi ce iese, fie îl lași pe el sa se descurce si probabil că nu va intui din prima că-l placi, fie o sa regreți că nu l-ai abordat din cauză că te-ai speriat inutil de nimic.
Ce reacție poate avea până la urmă? Nu te bucuri când cineva te place? Nu știu, doar zic.

| vlllaaddd a răspuns:

Cere-i insta si vezi daca ti-l da

| dullcat a răspuns:

Buna.Cu rusinea si frica mori de foame in viata.Sa stii ca toti adolescentii sunt coplesiti de aceeasi frica, tocmai fiindca aveti un stil grozav de a fi savages si a va rani reciproc prin cuvintele spuse.laughing Hormonii care intensifica absolut totul in perioada aceasta nici ei nu ajuta deloc.

Nu ai ce face pentru a scapa, incearca sa iti aduni curajul si sa i te confesezi.Nu ai nimic de pierdut. Daca accepta, atunci e grozav, daca te respinge, iarasi e grozav, fiindca si experientele acestea negative sunt absolut obligatorii pentru dezvoltarea ta personala.Mai mult de atat, daca nu risti, te vei intreba peste ani cum ar fi fost daca, ceea ce te va macina incet incet pe interior si crede-ma ca nu vrei asta.Prima data e mai greu, dupa aceea te obisnuiesti.Nu astepta doar sa te invite baietii, e normal, chiar de bun simt, sa faci si tu primul pas.Succes!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E un tip de care îmi cam place. Îți place sau îți CAM place? Ce se întâmplă dacă nu îi spui? Nimic. Dar ce ar fi dacă nu ai dramatiza situația mai mult decât e cazul. De exemplu să mergi la el. nu să îi spui - îmi place de tine, ci să îi spui chiar așa. Mi-am dat seama că îmi CAM place de tine. Și m-am gândit dacă să îți spun sau nu. Și am zis să îmi iau inima în dinți, să îți spun, ca să văd că poate și ție îți CAM place de mine, iar în cazul ăsta, punem de o relație. Ce zici, batem palma?

| Altinbek a răspuns:

Mai bine i spui că îl placi,
cu rusinea nu vei face nimic. happy

| darrio2007 a răspuns:

Spune-i direct că il placi.
Cred ca iti e teama sa faci asta, pentru ca s-ar putea sa nu fie raspunsul asteptat de tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, sa nu-i spui, fiindca se poate simti prost si atunci te face de rusine, repezindu-te de fata cu altii.
Daca si baiatul ala te place, apai lasa-i lui placerea sa faca primul pas si sa-ti spuna!
Nu te erija tu in barbat sa faci avansuri baietilor, ca nu le pica bine deloc.

| Daix explică:

Suntem împreună de o săptămână deja! ms TPU că mi-ai dat încredere în minelaughing!