Pai nu stiu ce sa zic mai
daca tu tii la el adica inca il mai placi du-te la el si vorbeste
discuta ce s-a intamplat cu el de ce se poarta asa cu tine.
Pai vorbeste cu el si spune-i ca inca il mai placi si ai vrea sa va mai dati o sansa. Desi daca v-ati certat o data e posibil sa nu mearga a doua oara. Iti spun din experienta.
Buna!
Pai din cate daca majoritatea persoanelor ti-au spus ca va potriviti. asculta-le
Merita sa-ti incerci norocul.
Deci zici ca nu stii cum sa-i spui?
Incearca sa vorbesti cu el si intreaba-l ce crede despre tine.
Este foarteee posibil sa te placa
Sper ca te-am ajutat!:*
Pa, pa!:*
Paii... pune`oO pe o prietena sa-l intrebe daca vrea sa` fiti impreuna.:* daca nu vrea.insista si faql geloOs:*. dar daca ai sspus ca ati fost impreuna sigur o sa vrea. depinde daca si lu`i i`a placut de tine:* ...sucCesS! funda?
Pooi daca simti ceva pentru el ar trebui sa te interesezi daca el te mai place si daca da incearca si vezi cum merge
Hmmm...paiii...dupa parerea mea cred ca daca face fazele astea cu inpinsu inseamna ca se da la tine.deci si prin urmare vrea sa va impacati relatia nu o sa fie la fel mai ales daca v-ati despartit. oricum incearca sa vb cu el si poate poate:X
Vb cu el si spune-i ce simpti. poate el te intelege si poate si el are aceeasi sentimente si nu are curaj sati zica eu as vb cu el.asta e parerea mea sper sa te ajut.
Twister09 întreabă: