| loveee9 a întrebat:

Buna tpu.Am nevoie de ajutorul vostru.Acum cea timp am cunoscut un baiat...care era prietenul iubitului meu...si el ii spunea iubitului meu ca sunt urata si nu mai stiu ce..eu de felul meu sunt mai simpla....lui ii plac doar fetele astea cu o tona de machiaj..si care arata bine, sunt;" bune"..si plus ca nu fumez.de multe ori m-am gandit ca nu sunt apreciata doar pentru ca sunt mai altfel decat celelalte fete..mai cuminte.ce ma sfatuiti sa fac..sa ma apuc si eu de fumat? ...ca sa fiu in randul celorlalte...tot isi bate joc de mine..pt ca zice el ca sunt urata..acum sa fiu sincera..nu ma laud sau ceva.dar m-au placut destul baieti.deci nu sunt chiar asa de urata.ce sa-i spun ca sa-i inchid gura?

3 răspunsuri:
| LoveForShania a răspuns:

Buna.
In primul rand,orice ai face,NU te apuca de fumat!
Ar putea fi cea mai mare greseala a vietii tale!
Mai ales daca o faci din cauza unui tip de care pana la urma nu trebuie sa-ti pese.
E un oarecare tip,crezi ca nu mai sunt idioti ca el care mereu isi gasesc ce sa comenteze?

Eu odata am fost bruneta si aveam suvite roscate ( roscat aprins), toata lumea imi spunea ca imi sta bine,dar mereu se gasea tipu' pe care il uram si nu-l bagam in seama sa-mi zica ca arat naspa sau chestii de genu'.

Si stii de ce face si tipu' asta din cazu' tau la fel?
Pentru ca invidia e mare!
Banuiesc ca tu nu prea l-ai bagat in seama,sau pur si simplu e un alt gen de cocalar care n-are altceva de facut decat misto.
Da-l naibii si arata'i ca poti fi fericita si frumoasa asa cum esti tu!

Daca chiar vrei sa-i inchizi gura,vorbele n-au niciun rost.
Treci direct la fapte.
Daca chiar vrei,cand e asa un eveniment ia-ti o rochita mai eleganta, nu scurta deci nu vulgara, ci pur si simplu normala dar eleganta, niste tocuri, da-te cu putin fond de ten si rimel, fa-ti parul cu placa/ondulator si vei arata senzational!
Cu siguranta o sa moara de ciuda!
Nu e nevoie sa te schimbi tu, sa iti schimbi felul de a fi!
Ci doar intr-o zihappy
Si cu siguranta va muri de ciuda cand va vedea cat de frumoasa esti!
Succes:*

| Liviu a răspuns:

Ce sa zic, eu caut fete ca tine si nu gasesc, gasesc numai panarame, oricum laughing E prost, nu vede care langa el.
O sa se dea cu capu de pereti mai pe la 20 - 25 de ani cand o sa vada ca majoritatea fumeazalaughing si pune o tona de machiaj pe ele.
P.s daca ii dai lui papuci laughing poate poate te iau eu de iubitablushingbig grin

| annyarts a răspuns:

In nici un caz nu trebuie sa te lasi influentata de asa tip de baieti..sa te machiezi sau sa incepi a fuma nu sunt cele mai bune variante..nu te subestima nici chiar cu cuvintele" nu sunt chiar asa de urita"..esti unicala, esti frumoasa in felul tau, aceasta este principalul..Persoana care te iubeste cu adevarat niciodata nu va spune ceva rau despre tine. Eu cred ca cea mai mare putere este in tacere. Prin faptul ca ii vei spune ceva nu vei face decit sa-l incurajezi sa iti spuna asa si mai departe.