Crede-ma ca asa sunt toti tatii fetelor! explica-i asa : tata, sunt fata, am nevoi, am o varsta, am nevoie de cineva in viata mea, ai incredere in mine ca se va atinge nimeni de vreun fir de par de al meu pentru ca nu e normal ca la 16 ani sa nu am pe cine pupa si eu. voi veni la ce ora vrei u acasa, nu voi face nimic rau, si promit ca va fi unul cuminte si care ma va face fericita. dupa mine, daca ii zici asta, nu are ce sa mai zica, pentru ca toti parintii vor ca fetele lor sa fie fericite. incearca si raspunde-mi te rog sa vad daca merge. pupiciiii
Mersi mult Ioana.o sa incer sa vorvesc cu el si o sa.i explic. apoi sa -ti spun cum a mers.multumesc inca o data.
Pff, mama ta ce parere are despre asta adica despre ce face tatal tau normal ca nu e ceva normal sa faca asa dar asa sunt uni parinti mai grijuli probabil si din cauza ca esti fata dar in timp o sa isi dea seama si la 16 ani nu esti mica sa ai un prieten fa-l intr-un fel sa inteleaga asta incearca sa ii zici ca si el cand era mai mic facea asa si nu ii interzicea nimeni sau pune-o pe mama ta sa vorbeasca cu el dar ce-l mai bine ar fi sa ii zici ca si el a fost mic si nu ia interzis nimeni sa aiba o prietena.
Mama este plecata la munca in Italia.ea nu mi-a spus ca nu am voie dar nici ca am.adica eu stiu ca este de partea mea dar tata o tine pe a lui.
si i-am spus ca el cand era de varsta mea avea o prietenea dar mi-a spus ca el era baiat.