| Sweeeetyy a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am telefon Galaxy Fit si nu stiu cum sa pun o sonerie la mesaj. Am o sonerie in card, dar nu am idee cum pot sa o pun la ton de sonerie la mesaje... DAU FUNDITA

9 răspunsuri:
| Gabi19971983 a răspuns:

Pai sa zicem ca vrei sa pui melodia "353". Intri in ea si vei avea setare si dai ton de mesaj! funda? sau uitate la setari!

| Sweeeetyy explică (pentru Gabi19971983):

Pai intru in melodie, dar este doar setarea CA TON DE APEL, de mesaj nu e niciuna! Si nu am idee cum sa o pun.

| Gabi19971983 a răspuns (pentru Sweeeetyy):

Daca vrei sa schimbi cu tonurile date de el: Meniu-> setari->Sunet-> Ton intrare apel si selectezi de acolo

daca vrei sa schimbi tonul cu o melodie de'a ta: Meniu-> fisierele mele-> Bluetooth si tii apasat pe melodia dorita. ti se va deschide un meniu unde vei selecta "seteaza ca ton de apel"

NU VREAU CA TON DE APEL :d! Am zis ca vreau pentru ton de sms, mersi frumos ca incerci sa ma ajuti, dar chiar am nevoie de ceva mai explicit

Dar incearca asa si pentru sms

Apare doar ca ton de sonerie....Este enervant cand nu reusesc ...Ai telefon dinacesta? Daca vrei iti dau id meu sa vorbim pe messenger ca e greu aici.

Nu nu amcrying. sper ca ti-am fost de ajutor

Da, sper sa reusesc...Mai astept raspunsuri si poate dau raspuns castigatorwinking

| Sweeeetyy explică:

Vreau sa setez o melodie mp3 ca ton pentru sms... POATE MA AJUTATI, FUNDA