anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Deci, eu sunt in clasa a7a, si imi place de un baiat de a8a, care din pacate este varul meu. Se mai dadea la mine prin pauze, dar si la alte fete. Si azi dupa ore, eu i-am sarit in spate, am incercat sa il musc (pentru. ca o facuse si el, inainte) dar el m-a sarutat. Dar eram ametiti aman2 (cum a fost sfarsit de an, am baut si noi putin). Si azi pe mess tot ne contraziceam ca el a fost de vina, el zicea ca eu am fost de vina si tot asa si avea si la status "laughingrolling on the floor" (semne de ras, atat). Apoi a zis ca el a vrut doar sa vada cum sarut, si cum la mine a fost primul sarut, a zis ca mai am de invatat. Dar maine, ai au pregatire la scoala si as vrea sa ma duc si eu cand termina ei, si sa il sarut din nou... dar de data asta eu, si sa ii arat ca nu sarut chiar asa de rau. Dar parca mi-e rusine dupa ce s-a intamplat azi. Si el se dadea si la prietena mea, a sarutat-o si pe ea mai demult, dar asta nu ma deranjeaza. Si i-as zice si ei sa mearga maine cu mine la scoala, dar nu stiu cum sa ii zic, pentru ca si ea cred ca il place. Dar oricum ea a incercat sa ne impace mai demult pentru ca ne certasem. Deci ce sa fac? Sa merg maine cu ea? Park singura nu m-as duce... Sa ma duc sa il sarut? sad Dar, daca si de data asta o dau in bara? oricum nu mi se pare chiar greu sa il sarut, deci as avea curajul sa o fac din nou, dar mai binebig grin Voi ce ziceti? Mai ales ca vacanta asta nu ne mai vedem deloc, pentru. ca el pleaca in Spaniasad si m-as simti si eu prost pentru ca l-am sarutat "rau" sa zic asa laughing si el, cred big grin Va rooog ajutati-ma. Dau funda, vot, de toate...

11 răspunsuri:
| SuperNovaaaaa a răspuns:

Nu stiu ce sa zic.e varu tau dăă.eu una nu as face asta!

| w0rkSpace a răspuns:

rolling on the floor dai un frenchhee hee vezi ce zice si daca comenteaza dai 2 palme rolling on the floor

| kakarotssj a răspuns:

Asta se numeste incest, cum se te indragostesti de varul tau? scoate-l din cap cat de repede poti!

| stefan22 a răspuns:

"care din pacate este varul meu, care din pacate este varul meu..." Cred ca asta spune totul.Parerea mea...

Răspuns utilizator avertizat
| Jesss a răspuns:

In primul rand, in locul tau nici nu m-as gandi sa il sarut, doamne, sunteti veri, VERI, e incest, de ce vrei sa te complici, plus ca o prietenie din copilarie nu merita atata sacrificiu, iti imaginezi macar cum o sa va sara parintii in cap cand o sa afle?

| TRONGUY222 a răspuns:

Te sarutzi cu varu-tu...mda
incest@! glumeam da' oricum nu e normal

| adela93 a răspuns:

Eu zic sa va f******i pana obositzi...sa skoata zeama din tine ce conteaza neamu' daca va iubitzi?

| byy a răspuns:

Pai nu stiu,e cam aiurea pentru ca e varul tau si abtine`te, uita`l mai ales ca pleca depaaarte happy parerea mea, asa cred ca e mai binewinking

| NoName0909 a răspuns:

@Desire: Deci, suntem veri de al 2-lea, si chiar daca l-as mai saruta odata, nu ar avea de unde sa afle parintii straight face Si nici nu as sta cu el...sau asa. As vrea pur si simplu sa il mai sarut o data...

| AndrikNebunik a răspuns:

Buna!

Dah. situatia ta e cam comlicata...
Eo as zice sa incerci sa ti-l scoti din cap pentru ca este varul tau, si deja cred ca un sarut e prea mult. Stiu ca o sa fie extrem de greu dar incearca sa-ll. inlocuiesti poate cu altcineva vara asta, si tocmai e mai bine ca nu-l vezi si nu; ti aminetjty de el!winking

Asta e parerea meah!

Bafta! :*