Asta se numeste incest, cum se te indragostesti de varul tau? scoate-l din cap cat de repede poti!
"care din pacate este varul meu, care din pacate este varul meu..." Cred ca asta spune totul.Parerea mea...
In primul rand, in locul tau nici nu m-as gandi sa il sarut, doamne, sunteti veri, VERI, e incest, de ce vrei sa te complici, plus ca o prietenie din copilarie nu merita atata sacrificiu, iti imaginezi macar cum o sa va sara parintii in cap cand o sa afle?
Eu zic sa va f******i pana obositzi...sa skoata zeama din tine ce conteaza neamu' daca va iubitzi?
Pai nu stiu,e cam aiurea pentru ca e varul tau si abtine`te, uita`l mai ales ca pleca depaaarte parerea mea, asa cred ca e mai bine
@Desire: Deci, suntem veri de al 2-lea, si chiar daca l-as mai saruta odata, nu ar avea de unde sa afle parintii Si nici nu as sta cu el...sau asa. As vrea pur si simplu sa il mai sarut o data...
Buna!
Dah. situatia ta e cam comlicata...
Eo as zice sa incerci sa ti-l scoti din cap pentru ca este varul tau, si deja cred ca un sarut e prea mult. Stiu ca o sa fie extrem de greu dar incearca sa-ll. inlocuiesti poate cu altcineva vara asta, si tocmai e mai bine ca nu-l vezi si nu; ti aminetjty de el!
Asta e parerea meah!
Bafta! :*
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: