anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`, TPU!
Am nevoie de ajutorul vostru.nu stiu ce sa ma` mai fac.
sa incep cu inceputul
De un an am un prieten in februarie implinim un an.
De mult timp vrea sa ma tot schimb. dar nici macar nu stiu cum sa ma schimb. spune ca la certuri sa nu mai fiu atat de egoista`si sa'mi tot fac dreptatestraight face, astea au trecut, dar inainte cu o saptamana` a promis ca dupa aniversarea noastra se va omora.
a mai spus ca o face, dar nu a facut'o deoarece l'am impiedicat eu, acum pare sa fie pe bune.mereu da vina pe minestraight face.
imi pune tot felul de reguli, ca nu am voie sa vb cu baieti.pritenele sunt cu 2 feteoh go on.
tot chestii de genu`.
el vorbeste cu feteoh go on.are priteni foaaarte buni carora le spune "frati".
si eu.straight face.
Da'ti va rog un sfat ce sa fac, as vrea sa ma despart de el dar il iubesc, si daca ma mai si despart de el se omoara chiar in momentul ala.straight face
Ce sa fac spune-ti-mi.cryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| ՀԷՑ a răspuns:

Spune-i ca si tu ai o viata la fel cum are si el, si el n-are nici un drept sa-ti ingradeasca libertatea. ori renunta la "regulile" alea stupide, ori va despartiti.si daca te iubeste cu adevarat va intelege. eu spun ca, ti-a prins slabiciunea ca il iubesti foarte mult si ii vrei binele si acum face ce vrea din tine. si mie imi zicea un fost ca "se taie"/"se arunca de la balcon".laughing iar eu tineam la el, dar ii cunosteam intentiile si ii ziceam "na, asta e...eu nu pot sa fac nimic daca tu nu vrei sa ma intelegi" si pana la urma ajungeam la o intelegeretongue

5 răspunsuri:
luciana
| luciana a răspuns:

Viata e doar una si merita sa o traiesti frumos si sa-ti dovedesti maturitatea in ceea ce faci si sa nu te complaci in aceasta situatie ce se tot repeta. E treaba lui de se omoara, cu asta mereu te va speria, caci simte ca cedezi usor; Un om egoist si necopt, poate si putin bolnav de prostie, asa va ramane in veci! De ce suferi, de ce te chinuiesti cu buna stiinta, singura, cand esti atat de tanara si ai viata inainte si meriti tot ce e mai bun? Iti trebuie un prieten normal, serios si de nadejde pe care poti conta, caci acela va sti sa te faca fericita si nu sa suferi, fie si din dragoste ( e prea mult spus ), asa cum o numiti voi acum... Depinde de tine cand iei decizia corecta, cand doresti sa iti acorzi respectul cuvenit, ca sa ai parte de o iubire ce te merita. De ce ti-e teama sa iei o hotarare acum? Draga mea, de imi permiti, te sfatuiesc sa te iubesti in primul rand pe tine, caci tu esti cea mai importanta pentru tine acum. Nu uita, Viata e doar Una! Te rog gandeste-te bine si ia o hotarare inteleapta, caci asta e primordial. Te imbratisez si gandurile mele de reusita sa te inconjoare, numai bine, Lucien.

| TwEEty_9286 a răspuns:

Tu chiar crezi ca se va"omori"hai sa fim seriosi ca nu cred ca o va face, iar daca tu vrei sa te desparti este decizia si trebuie sa te gandesti bine inainte de a face acest lucru! pa pa*

| MiRuNiKaa a răspuns:

Oxy eu cred ca daca te-ar iubi te-ar lasa sa vorbesti si cu alti baieti, faptul ca nu te las ainseamna ca nu are destula incredere in tine sau ai facut ceva sau pierzi increderea. iar pe partea cu omoratul ar trebui la le zici parintilor sa il duca la un psiholog, poate il v-a ajuta. Dar daca il iubesti ar trebui sa-i fii alaturi cand va duceti la psiholog si sa-i ceri putina libertate, daca nici asta nu-ti poate da, despartate de ell.

| Catalina_2440 a răspuns:

Deci nu trebuie sa te lasi condusa de vorbele lui. Tu chiar crezi ca o sa se omoare sa fim seriosi.Eu in locul tau m-as desparti de el si as asista si la moartea luilaughing

| Ursuletzcatifelat a răspuns:

Nu stiu. intr-adevar e ceva foarte complicat si chiar nu stiu ce sa fac daca as fii in situatia ta