| xXCheeseXx a întrebat:

Buna TPU am nevoie de ajutorul vostru (ofer funda)
Mai este ceva timp pana atunci laughing adica pana in luna mailaughing
dar vreau ca totul sa iasa perfect asadar va voi spune cum mi-as dori sa fie:
-vreau sa inchiriez un restaurant sau un local cu piscina (unde sa fiu doar eu si invitatii)
-vreau sa inceapa pe la ora 8.
-ne distram pana pe la ora 1-2 iar apoi vom intra cu totii in piscina si mai departe vom mai vedea ce vom face

intrebarile mele sunt: E bine sa inceapa la ora 8?
O sa tina cam pana la la ora 3-4? E prea putin?
Vreau sa ma schimb cand o sa intram in piscina intr-un costum de baie
Parul mi l-as lasa pe spate pentru ca am unele mici defecte cu urechile si nu mi-as dori sa se vada laughing
Problema mea ce mai mare este machiajul? Se va strege cand voi intra in apa sad Si voi arata ca o balena plina de vopsea pe fata sad
Vreau sa inchiriez si un fel de aparat pentru spuma?
Ce ziceti? Cum o sa fie?sad
Ceva idei ce putem sa facem ( sa ne distram )
ceva jocuri niste provocaribig grin
OFER FUNDA
:*

Răspuns Câştigător
| Clepsidra a răspuns:

Good mornin', iti voi raspune la toate intrebarilehappy
1.Da,e OK sa inceapa la ora 8 pentru ca toate petrecerile misto se desfasoara noapteabig grin
2.Nu e prea putin sa se termine la 3-4, dar acum depinde de cat va distrati,daca va distrati bine puteti sta si mai mult, de ce nu, pentru ca oricum localul e inchiriat.
3.Eu zic sa te machiezi pentru cat veti sta la restaurant si veti face poze etc si apoi sa te demachiezi pentru ca daca vei intra machiata in piscina se va sterge si va arata naspa, sau poti sa te machiezi cu produse rezistente la apa gen rimel waterproof dar nu se merita sa dai banii si sa le folosesti o singura data.
4.niste idei sa va distrati,pai,daca esti cu persoanele potrivite(prietenii tai )normal ca va veti distra,roaga un prieten sa aduca aparatul foto,cat timp veti sta in restaurant puteti si dansa,vedeti voi, have fuun, app cati ani implinestihappy?

| xXCheeseXx explică (pentru Clepsidra):

18
:*:*
mersi de rasp

1 răspuns: