| iQueenB a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca eu sunt la pamant complet si va zic asta cel mai serios.Eu am vorbit cu fostul meu prieten pe WhatsApp si am facut conferinta si cu cele mai bune prietene ale mele Si el este cu cineva acum si eu incerc demult sa il despart de fata aia. Si ele incercau sa il faca pe el sa creada ca eu sunt mai buna ca iubita lui. Si a spus clar ca nu ii mai pasa de mine si ca nu i mai pasa de nimeni altcineva decat de ea. Dar faza e ca iubita lui il tine la scurt rau de tot e ca intr o lesa iar el nu isi da seama si imi este atat de dor de el simt ca mor fara el, e tot ce am mai bun. Nu stiu ce sa fac va jur ca plang de luni de cand ne am despartit. Dar problema este ca am facut niste greseli.De care ma simt vinovata foarte foarte mult. Iar el parca este o alta persoana va zic sicer nu il mai recunosteam va jur deci simt ca mor fara el si nu stiu cum sa il readuc inapoi. Deci va rog din suflet ajuta ti ma sunt la capatul puterilor plang intr una nu dorm noaptea... Deja nu se mai poate asa. Parca e absorbit de ea.

4 răspunsuri:
| XRanyaX a răspuns:

Lasa-l in pace, ai facut tot ce ai putut. Orienteaza-ti atentia catre alte activitati si daca e sa te vrea inapoi o sa se intoarca el la tine. Aratandu-i ca esti disperata o sa il indepartezi si mai mult. happy

| sofisis a răspuns:

Daca el o iubeste si ii place sa fie tinut din scurt e problema lui, nu a ta.
Daca te voia inapoi cumva, dupa aceasta mica reprezentatie prin care prietenele te umflau in pene, sa fii sigura ca nu te mai vrea. Esti prea disperata dupa el pe cand cealalta e dura cu el si-l pune la respect. Nu cred ca mai ai ce sa faci decat sa uiti si sa iti refaci viata sentimentala alaturi de altcineva care va spune la randul sau altora ca tu esti tot ceea ce conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact aia e problema, pricepi?

Cat timp arati cuiva ca ii dai multa importanta, se va plictisi. Nu o sa mai fii o provocare.

O sa fac o analogie ca sa intelegi: cei mai multi dintre noi avem curent electric zilnic. Cine spune „ yaaay ce zi frumoasa ce ma bucur ca am curent electric azi"? Nimeni.
In momentul in care curentul lipseste, incepi sa il pretuiesti si sa il vrei inapoi.
Daca nu ti-ar folosi, nici nu ai observa lipsa lui. Doar ca iti foloseste.

Asa si el. Sentimental, s-a detasat de tine, a gasit la ea ce nu a gasit la tine si nu iti simte lipsa. Prietenele tale doar il streseaza, faptele au fost consumate. Il tine din scurt, deci il face sa o doreasca si mai mult. Tu, fiind fosta, e greu, o sa il faci doar sa te urasca. Chiar daca se desparte de ea, tot nu o sa se intoarca la tine, doar daca erai altcineva, poate ceva, ceva, misca.

| ElenaSA a răspuns:

Ai putea sa incerci sa-ti ceri scuze pentru greseselile tale si sa-i spui ce simti pentru el. Daca el va decide altfel fata de asteptarile tale atunci ai rabdare pana mai trece din durere. Uneori dragostea doare.