Nu este de foarte mare ajutor taspunsul tau!
Adica are rabdare ca sta cu tine. Ca tu nu ai fost in stare sa-ti continui studiile.
Foarte bine că nu-ți dă bani pentru țigări. Tu din ce bani fumezi la 18 ani? Muncești pentru ei?
Eu n-aș sta cu un om care nu produce niciun ban, dar are pretenții să-i dau eu de țigări și altele. Nu are intenții rele omul până la urmă, doar că asta nu e relație, e un mod de a spune că nu e mulțumit de tine și nu ești ceea ce caută.
Îți recomand să vă uitați împreună la filmul Pygmalion. O să-i deschidă ochii .
As putea avea va rog anul in care a aparut filmul?
Nu te-a luat sa fii enciclopedie, te-a luat ca te iubeste. Are dreptate in anumite privinte, tabla inmultirii se invata intr-o dupa-amiaza. Intreaba de ce e asa de important pentru el sa ai cultural generala. Ii e frica ca o sa il faci de ras? Ca nu o sa aiba ce sa vorbeasca cu tine? Asta cu "nu meriti" e destul de ciudat. Intr-o relatie amandoi sunteti parteneri, pe picior de egalitate deci e momentul sa te trateze asa. Spune-i ca esti dispusa sa inveti dar ca vrei sa reduca cantitatea de informatii.
( si asa, ca fapt divers, Anglia nu e o tara, se cheama de fapt Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord).
A, si cu fumatul sunt de accord cu el. E foarte neplacut sa ai langa tine un fumator daca tu nu fumezi.
E și mai neplăcut să fumeze pe banii tăi și ea să nu producă nimic, aici cred că e problema lor.
,, Nu imi da cand vreau ce am nevoie, si imi spune ca inca nu merit.
Ba ma pune sa invat pentru ceva, ba sa fac ceva pentru acel lucru.''
Ea încă n-a aflat că trebuie să muncească pentru lucruri.
E nașpa situația. Și eu am avut o relație cu un băiat căruia nu prea ii plăcea școala și nu știa nici măcar sa scrie gramatical corect. Incercam zilnic sa ii explic cum se scrie, ce sa facă; încercăm sa îl învăț alte doua limbi străine, având în vedere ca el voia sa plecam în alta țară după terminarea liceului. Învăța vreo 3% din tot ce ii explicam eu, iar după uita. Bineînțeles, relația aia s-a terminat. Nu ăsta a fost motivul principal, au fost și altele, care împreună erau imposibile de suportat. Ceea ce cred eu este ca nu prea va potriviti. El vrea lângă el o partenera care sa fie la nivelul lui. Este urat de spus, dar nu ești de "nasul lui".
Faptul ca el te învață, e ceva bun. Nu o face cu intenții rele. Tu cate clase ai? Oare chiar nu reușești sa reții ceea ce te învață? Va trebui sa mergi și tu la munca cândva, deoarece deja apar probleme cu banii, tu nu produci nimic și în mod normal el gestionează cheltuielile. Străduiește-te și învață ce-ți explica el pentru ca este pentru viitorul tău.
Penaaaa1 întreabă: