Buna! Eu cred ca si tu simti ceea ce simte el. Voi practic sunteti impreuna si ati ajuns asa fara sa va dati seama si fara sa va intrebati unul pe altul. Nu stiu daca are sens acum sa-l pui sa te intrebe asta. Accepta relatia sau inceteaza daca te deranjeaza ceva sau daca vrei doar o relatie de prietenie cu beneficii, spune-i desi eu cred ca e mult mai mult de atat din partea amandurora.
Ai putea sa faci totul oficial sa le zici tuturor ce simti si sa va comportati ca un cuplu, poate de acolo pana la casatorie este un sigur pas.
Dupa descrierea ta facuta aici, tu nu ai mai mult de 11-13 ani!
Exprimare si intrebari puerile, specifice varstei.
Jucati-va inainte dar fara sa faceti sex, ca sunteti mult prea mici sa ramai gravida, accidental.
Buna Anastasia te asigur ca am 18 ani, și probabil din cauza exprimării mele mai copilărești ai crezut că sunt mai mică, mesajul a fost scris la ora 3 noaptea nu gândeam foarte limpede, și daca ai fii în situația mea nici tu nu ai mai gândi limpede
Daca esti atat de obosita, de ce nu dormi noaptea si stai pe internet, scriind povesti puerile?
Nu prea am înțeles cum e cu mama și cu doamna, sunteți rude sau nu prea?
M-am lămurit, sunteți doar vecini și apoi colegi și prieteni.
Ce părere să am? Suntem în anul Douăzeci Douăzeci. Voi?
Nu suntem rude, părinții noștri sunt vecini si au devenit prieteni buni si așa ne-am împrietenit noi, si s-a întâmplat să mergem la aceiași Școala și liceu deci practic suntem vecini și cei mai bun prieteni?