Poti posta, de exemplu, in fiecare saptamana cate o recomandare de lectura, de genul: Cartea saptamanii. Poti avea o rubrica: Unde ne ducem azi? in care sa prezinti evenimente culturale din diferite orase (piese de teatru, concerte, expozitii). Mai poti avea o rubrica de genul: tu ce fapta buna ai facut azi? in care sa dai sugestii pentru adolescente (care au in general timp liber si il pot folosi intr-un mod inteligent si util): programe de joaca cu copiii de la orfelinate, de citit batranilor de la aziluri, de facut cumparaturi mici celor aflati in ingrijirea serviciilor de ingrijire la domiciliu, de plantat copacei, de facut curatenie in parcuri (adolescentii, o data implicatii in astfel de evenimente, sunt foarte interesati fiindca le da un simt al utilitatii). In principiu, e bine sa te bazezi pe chestii mai interesante si mai provocatoare, care sa aduca cu adevarat valoare si interes.
Http://andra-suntem-fete.blogspot.it/ acesta este blogul meu. poti sa te inspiri, sa cauti pe internet ceva de genul, am rugamintea doar sa nu copii ce am scris eu :)
Nu te teme, vreau ceva original, deci nu copii doar imi fac ceva idei, ca oricum ce pun acolo pun de la mine ( adica eu am incercat chestia aia si a mers) cum e masca aia de fata din postarea mea - eu am creeato si a mers
Am sa o incerc si eu spor la idei
Ok o gasesti pe http://noiadolescentele.blogspot.com succes si mersi