| Pikachoo->Ana a întrebat:

Buna TPUsad
Am nevoie de ceva sfaturi.Acum doar ce am venit de la tara de la bunicii lu varumiu.
Si am stat o saptamana, cu verisorii, si in fiecare zi mergand pe acolo, m-am obisnuit asa, am vazut si un baiat... ahh
Si faza e ca eu nu mai am cand sa ma mai duc pe acolo, poate la anul la varacrying
Si acum am venit acasa, la apartament si parca sunt la inchisoare.Am inceput si sa plangcrying.
Acolo toata ziua aveam ceva de facut, ieseam pe drum, ne duceam pe la copii, ieseam prin curte.Si aici ma plictisesc, prieteni nu am niciunul aici.
Parca de cand am venit am intrat asa intr-o stare, nu realizez inca nimic.
Ce sa fac? nici nu ma pot oprii din planscrying

3 răspunsuri:
| Byanky13 a răspuns:

Eu una te-as spune sa astpti pana incepi scoala ca o sa-ti faci multi prieteni. dar este mult pana atunci.
pai nu stiu iesi si u din casa.vezi pe la bloc sau casa nu stiu unde stai tongue si o sa te imprietenesti cu cineva. incearca nu o sa te alunge nmn... pupz si numai plange. happy >big grin

| vlad210 a răspuns:

Fa-ti prieteni si aici. Pe baiatul ala uita-l. Nu s-au temrinat baietii pe lumea asta. Crede-ma sunt destule lucruri de facut cu care sa-ti ocupi timpul si aici.

| LaLaLa_9690 a răspuns:

Exact asta am patit si eu. Ieri am venit de la bunici din slatina si la fel ca tine acolo am intalnit un baiat. mi-e foarte greu, dar gandeste-te ca anul asta o sa treaca repede si o sa te duci iar sa ii vezi. E greu stiu asta dar nu e un capat de lume si o sa va mai vedeti. Asa am patit si eu ieri si nu imi puteam reveni din plans dar m-am consolat cu gandul ca o sa mai merg acolo. Roaga-ti parintii poate te mai duc in vreun weekend sau in vreo alta vacanta cateva zile.
Sper sa iti revi! Te pup:*