| lovethisgame1 a întrebat:

am nevoie de cineva care sa ma lamureasca. Sunt fata, am 15 ani si este un baiat care se baga in seama cu mine. Sunt sigura ca ma place pentru ca mi-a facut mai multe complimente si m-a intrebat daca vreau sa ies cu el si daca vreau sa fiu cu el. I-am raspuns cu "poate", mi s-a parut foarte misto suspansul in care statea cand ii raspundeam, in fine...El e o persoana foarte nonconformista, nu ii pasa de ce crede lumea despre el si deciziile lui, nu este timid DELOC, la modul ca nu are nicio jena in NICIUN lucru, are curaj sa spuna orice si zice tot pe fata...e si putin (mai mult) nebun. Ultima oara cand am stat impreuna la scoala mi-a luat foarfeca din penar si a facut o gluma fff proasta. Si-a taiat putin din parul inghinal (imi pare rau daca regretati ca ati citit) si a inceput sa-l imprastie pe masa, langa alta colega. Eu am ramas socata pentru cateva minute si nu mi-am putut reveni. Era cel mai scarbos lucru pe care l-am vazut in viata mea. In alta zi a desenat pe o foaie niste sani si m-a intrebat ce sunt. Incepusem sa il plac pentru caracterul lui, dar m-a lasat rece cu ce a facut la faza cu foarfeca. Voi ce credeti? E un om normal? Nu i-a fost rusine sa faca chestia asta? Merita sa ii dau o sansa? Ar trebui sa ma astept la orice de el?

3 răspunsuri:
| Divy a răspuns:

De normal nu e normal și nu nu cred că i-a fost rușine de cea făcut.
Tu decizi dacă vrei să îi dai o șansă dar gândeștete că el nu e genul sensibil și poate face glumițe pe seama ta..eu spun doar să ai grijă și chiar de s-ar schimba unele lucruri tot vor m-ai fi poți scoate omul din nebunie dar nu poți scoate nebunia din om.
Crezi după cum dorești poți fi pentru el o simplă foarfecă sau ceva mai mult

| SpeșălGirl a răspuns:

Spune-i ca te-a socat (intr-un mod foarte neplacut) gesturile pe care le-a facut si ca asta ti-a schimbat oarecum parerea despre el.Sa vezi ce repede se schimba.laughing

| pantera30 a răspuns:

Buna ciudat coleg ai e nebunia varstei o sa treaca daca il placi si el te place se va schimba pentru tine mai sunt si genu asta de baieti trebuie sa te obisnuiesti asta daca iti plac ca gen de comportament mult noroc draga lovet!