| ZoZzo a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de cineva care stie engleza:)
http://www.youtube.com/watch?v=yd40HBTA4Rw&feature=relat ed
Imi puteti spune si mie daca pot folosii doar lamaie galbena ...si cateva indicatii va rog frumos. Multumesc,

Răspuns Câştigător
| alexx1784 a răspuns:

Ai nevoie de o limeta,sau de o lamaie si bicarbonat de sodiu(din ala alimentar).In principiu face o pasta din ele si o aplica pe toti dintii o data pe saptamana.Ia o lingura aproape rasa de bicarbonat(adica sa nu fie cu varf),o pui in farfurie si sfaramitezi cocoloasele,storci putina zeama de lamaie(sau limeta,care ti-e mai accesibila) si astepti sa dispara toate bulele alea si dupa ce s-au dus,amesteci cu periuta de dinti ca sa se formeze o pasta. Daca ai stors prea multa zeama de lamaie/limeta, mai adaugi bicarbonat, ca sa arate ca o pasta, sa nu fie apoasa. Apoi efectiv te speli pe dinti cum ar veni, cu pasta aia.Ar fi recomandat sa folosesti periute de dinti separate, una pentru spalatul pe dinti normal, una pentru spalatul pe dinti cu pasta asta speciala.Ea face chestia asta o data pe saptamana, ca sa nu ii afecteze smaltul, dar nu cred ca e vreo problema daca o faci de 2 ori pe saptamana.La urma iti da niste idei ce sa faci cu lamaia ramasa, dar poti sa-ti faci la fel de bine o limonada. Sper ca te-am ajutat happy

0 răspunsuri: