E ingrozitor... ai putea sa vorbesti cu diriginta ta sau cu un profesor/profesoara in care ai incredere. Poate ai o colega cu care te intelegi sau niste vecini... nu stiu. Si daca cei de la protectia copilului nu ai rezolvat nimic poti sa ii contactezi pe cei de la protectie din Bucuresti. Pot eu sa iti fac rost de nr si de adresa.
Trimite-mi mesaj pe privat cu id-ul tau ca sa iti dau datele.
pana atunci ai grija de tine >
Vai dumnezeule e grav, mai incearca sa te adresezi cuiva, la politie daca e :-ss trebuie sa faci ceva nu poti ramane toata viata cu accea:-s:-ss Adreseaza-te la politie, sau mai incerca odata la protectia copilului. Iarta-ma dar chiar altceva nu-mi vine in minte acum. Iti doresc din tot sufletul succes. Crede-ma chiar m-a impresionat povestea ta...
Mha mai bine fugi inapoi la orfelinat, sau asteapta pana mai cresti pe la 14, Dupa o iei si o bati de o stangi! Mai bine du-te la Politie!
Nu stiu ke sa zic incearca sa te descrci de fiecare problema pe care ti-o creeaza doamna aia. spune-i unui profesor si el o sa te mai incurajeze ai incredere in tine si nu te da batuta chiar daca e greu. nu sta cu mainile in san mai suna la protectia copilului pana se ia o masura nu uita ca dupa greu vine si bine sper ca dumnezeu sa iti asculte dorintele si sa iti dea niste idei
Saraka d tine. . E fff grav. Du-te l un orfelinat sau scrie poveste ta la un orfelinat dp tine. Mai bine e acolo.
Este o poveste foarte grava!
Si eu sunt tot clasa a 5-a, am ramas uimita de cruzimea oamenilor!
Daca ai sunat la Protectia Copilului si nu au facut nimic, da-i in balta lor.
Du-te la Politie si spune-le povestea ta. Fiindca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, poate nu vor vrea sa ia masuri. Arata-le situatia ta exact cum este, si nu te sfii sa si plangi, ii va merge la inima.
Dar spune-i dirigintei! Sau daca diriginta nu te asculta sau e rea, spune-i unui profesor mai apropiat, pe care il indragesti si comunici cu el!
Din ce oras esti? Spune-ne, te rog!