| LoReNaLoVe a întrebat:

Buna tpu.Am nevoie de niste sfaturi va rog.Imi place un baiat foarte mult si are vreo 14 sau 15 ani cred, iar eu am 13 ani.Lui nu ii place nicio fata deoarece crede ca toate sunt urate si chestii.(despre el pot sa zic ca ii place parkour,fotbal,baschet, nu ii plac fetele slabe dar nici chiar grase si cam atat).Cum sa il fac sa ma placa? (sau macar sa incerc) va rog help...dau funda celui mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| otylyaotty a răspuns:

Mai intai incearca sa petreci mai mult timp in preajma lui, vorbeste des cu el, fa-te interesta cand vorbeste despre ceva, intreba-l chestii legate de sport, de scoala si altele la ce crezi ca se pricepe el, razi la glumele lui (daca face si poate ca nu sunt asa bune), intreaba-l ce melodii mai asculta si cere-i sa-ti trimita de pe telefonul lui unele [ chiar daca nu iti plac (de ex manelele sau rock) spune-i ca iti plac mult) si important e sa iesi in evidenta fata de celelalte fete, stiu si eu, imbracand haine mai dragute, aranjand parul frumos. Si sa ai grija, nu-i arata din primele dati ca simti ceva deosebit pentru el, sau in cel mai rau caz sa-i zici ca-l placi. Daca el nu te place o sa fie naspa dupa aia, n-o sa poti sa mai stai aproape de el, el gandindu-se ca il placi o sa fie indiferent fata de tine (asta ti-o zic din experienta).

3 răspunsuri:
| CamiiBăă a răspuns:

Cred ca el vrea o fata sportiva...
Cred...

| PsihinG a răspuns:

Incearca sa ti-l faci prieten, stai de vorba cu el, jucati-va impreuna, vorbiti pe mess si cu timpul poate o sa te placa.
P.S. Sa nu faci greseala sa-i ceri prietenia!

| XXXL a răspuns:

Nu e nimic rau in ati place un baiat dar ce te faci daca acel baiat vrea sex? mai bine lasa baietii acum deoarece nu este o varsta indicata, mai pe la 16-17 ani trebuie sa legi o amiitie cu un prieten, vorbeste si cu mama ta despre acest domeniu ca si ea a fost ca tine si nu o sa-ti reproseze nimic