| SimonaSymo a întrebat:

Buna TPU... Am nevoie de parerea voastra.
Am un coleg de clasa cu care ma inteleg foarte bine, suntem prieteni dinainte de a fi colegi. Colegii si prietenii nostri imi tot spun ca el ma place, dar eu nu inteleg de ce sp asa.Dar, totusi am si eu niste banuieli : tot timpul ma face sa rad, ma " gadila", ma ridica sus, iar la Balul Bobocilor nu a dansat cu nimeni altcineva decat cu mine, chiar daca unele fete, si colege l-au invitat la dans. Prietenii nostri ma tot "chinuie" cu intrebari de genu: " Ce face X? sau Vine azi la scoala, a mancat, etc". O prietena mi-a spus ca parerea mea conteaza f mult pentru el pentru k inainte ca eu sa-i sp k ii sta f bine cu freza nu si-o facea, iar tot timpul el ma intreaba daca imi place camasa sau tricoul. Eu consider ca imi cere parerea doar ca prietena, dar pana si diriga si profa de fizica mi-a sp k ma place pentru k desi el nu stia la fizica, iesea la tabla si ma facea sa rad. Nici nu mai stiu ce sa cred. Va rog, ajutati-ma cu un sfat, pentru ca sunt f confuza! Dau funda celui mai bun sfat!
Dar daca ma place de ce nu o spune? Help!

2 răspunsuri:
| ColdBlooded a răspuns:

E f posibil sa te placa. chestii din astea fac doar cei indragostiti. de ce nu prinzi curajul sa il intrebi sau sa pui pe cineva sa iil intrebe? de obicei priteniile astea de cativa ani intre baiat si fata duc adesea la formarea unui cuplu. in fine. daca si tu il placi vezi ce poti face sa fii cu el. bien inteles daca ai acordul parintilor sau alte chestii. funda?

| PatiiixD a răspuns:

Eu zic ca te place, acum depinde si care e firea lui. Probabil nu vrea sa iti spuna pentru ca tine prea mult la prietenia dintre voi 2 si se gandeste ca ar strica-o. Bafta, sper ca te-am ajutat! :*