Constat cu stupoare ca nici acum dupa atata bataie de joc, tot nu realizezi ca nu vei fii niciodata pentru el femeia iubita, ci doar o "femeie de 2 lei", care-i satisface lui madularul, cand are el chef.
Nu ai avut niciodata nici un rol semnificativ in viata lui si nici nu vei avea, fiindca nu te iubeste, de aceea fuge de tine.
Știți motivele pentru care se comporta așa?
Da. Nu te mai vrea. Vrea altceva. Sau altcineva, oricine altcineva, dar să nu fii tu. Tu ai face familie cu el iar el nu vrea asta.
Amandoi sunteti puerili, lipsiti de logica.
Intrebarea o pun eu: daca ai impresia ca nu esti la fel de proasta precum el, de ce mai vorbiti?
Chestia aia nu e relatie. Altii au conexiuni mai bune in 20 de minute de Tinder, decat "aveti" voi dupa astia 4 ani.
Ce drec' barbat e ala care fuge de fosta lui actuala?
Colega i-a dat cu flit, de aia s-a intors la curu' tau. Daca l-ar chema in toiul noptii sa-i mute mobila, te-ar lasa cu buza umflata imediat.
Maturizeaza-te, si nu mai pune intrebari tampite. Aia nu e relatie, si e evident ca nici macar nu te place. Primul care depaseste IQ-ul 20, clar il va parasi pe celalalt. Te provoc sa fii tu aia.
În loc să te bucuri că ai scăpat de un om care te folosea ca roată de rezervă, pe tine te supără că fuge de tine? Recitește ce ai scris de o sută de ori, poate-ți dai seama la un moment dat cât de absurdă e întrebarea ta. Aia nici nu se poate numi relație, a fost o bătaie de joc în care te-ai complăcut din naivitate.
''Eu chiar am avut un rol semnificativ în viață lui în toți anii astia'' ))))
Te minți singură. Ai fost mereu pe locul doi sau trei, în funcție de cât de plictisit era el.
Dacă ai mai mult de 18 ani, îți recomand să faci terapie, să citești niște cărți, să îți dezvolți gândirea critică, pentru că efectiv delirezi. Ai fost înjosită pe tot parcursul relației. Trezește-te.
Tu crezi că 4 ani de on and off înseamnă o relație stabilă, de viitor? Poate si-a dat și el seama că nu și te evita cum poate. Ar trebui sa ajungi și tu la aceeași concluzie și să îți cauți pe altcineva.
Daca esti prostuta si il lasi sa se intoarca la tine de fiecare data iti meriti soarta cand se plictiseste de tine mai incearca altceva apoi cand ii e dor de tine te cauta, dai papucii si fa-ti o relatie serioasa nu mai lustrui maciuca altora