| catalinkent a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor, de cateva sfaturi, si cred ca voi ma puteti ajuta. Am fost impreuna cu o fata 1 an si 3 luni, de 2 saptamani ne-am despartit deoarece pe ea o enerva absolut tot ce facem in ultimul timp, i se pare ca nu stiu cum vorbesc, de ce nu fac asa, ca ea, si tot asa. I-am spus ca nu mai pot traii asa sa o deranjeze absolut totul la mine, si ca o iubesc din tot sufletul, si vreau sa incerce sa se schimbe pentru mine, sa fie cea dinainte, si ea a zis ca asa e e si nu poate sa se schimbe niciodata. Noi ne-am despartit si ma doare tot sufletul, pentru ca am facut intotdeauna tot ce era bine sa fie multumita, sa fie fericita si acum se comporta asa, am inteles-o intotdeauna si acum, eu sufar. vreau saspun ca nu mai vreau sa mai fiu cu ea, cu caracterul ei, dar sufar mult, pentru ca m-asunat sa ma intrebe ce mai fac, sa imi spuna ca tot ma iubeste, si imi zice ea ca 9 insi vor sa fie cu ea. ma doare ca stiu ca poate sta sau a stat cu altul. dar dp o saptamana ea dupa ce ne-am despartit ea a iesit la discoteca, vorbeste cu alti baieti, iese la discoteca, se distreaza, nu stiu ce suflet are in ea. Vreau sa o uit, vreau sa uit tot, m-a distrus complet. ce sa ma mai fac ca stau doar trist si ea doar vesela.

2 răspunsuri:
| TheBiban a răspuns:

Asa e...pana la urma tot baietii sufera cel mai mult dupa o despartire si fetele stiu bine asta. Ele o fac intentionat.Incearca s-o uiti si sa te apropii si tu de alte fete, poate iti gasesti "sufletul-pereche". Ca ea sunt foarte multe si gandeste-te ca ea practic, ti-a luat 1 an si 3 luni din viata.Nu iti mai irosi atat de mult timp gandindu-te la ea...

| hunterpainting a răspuns:

Ingnor-o complet. fa in asa fel incat sa nu mai ai nici o legatura cu ea si iesi cu alte fete.