| allexandraaaaa a întrebat:

Buna,TPU!
Am nevoie de raspunsurile voastre.Am 52 kg si 1, 56.Credeti ca ar trebui sa mai slabesc sau sa ma mai ingras? Eu zic ca ar trebui sa mai slabesc,deoarece sunt obsedata de cum arat, si vreau sa ajung la 47-48 kg.Astept raspunsurile voastre.:*
Multumesc.

10 răspunsuri:
| LollypopMe a răspuns:

Depinde de cum arati. daca ai,, burtica""tongue ar cam trebui sa slabesti pana la...sa zicem 40 kg.si eu am atatea kg!

P.S daca vrei sa slabesti pana la 48-47 kg, o sa arati la fel.

sper ca te-am ajutat!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html Conform acestui calculator, esti normala:). Eu am 1, 58 si 54 kg si arat foarte bine:). Sunt foarte multumita.:) Adica, se asaza mai bine imbracamintea decat daca ai fi slaba (fara suparare:D).
Daca vrei sa slabesti, fa asta natural! Mananca normal, consuma de 2-3 ori pe zi ceai verde, bea multe lichide si fa mult sport:) Asa vei arde grasimile. Sa fim seriosi acum, si cei slabi au putina grasime depusa pe abdomen sau pe solduri:))
Bafta!

| Fantastic7 a răspuns:

E foarte OK.
Ca sa fii grasa si sa trebuiasca neaparat sa slabesti ar trebui sa ai cu 15 kg mai mult decat inaltimea, in cazul tau 71 de kg. Atunci ar trebui sa te ingrijorezi si sa incepi sa slabesti.

| Leutzbv a răspuns:

Daca tu esti obsedata de cum arati, asta nu inseamna ca arati groaznic, cum spunea RenatamegustAdemotivalro. Dar poate te ajuta astahttp://www.culturism.ro/alimentatie/raportul-optim-greutate-inaltime.html

| Rennata a răspuns (pentru Leutzbv):

Nu sp ca ea arata groaznik ziceam de prietena mea ooo doamne mai invartitiva in carte putin ati inteles gresit nu am jiknitooooooooooooooooooooooooooooo tongue

| Leutzbv a răspuns (pentru Rennata):

Nici eu nu am spus ca ai jignit-o happy

| Rennata a răspuns:

Mda ai dreptate trebuie sa slabesti! si o prietena a mea are la fel doar ca are cu 2 kg mai mult ca tine si arata ingrozitorr crede-ma! Deci pune mana pe sport sper ca te-am ajutat! pup!:*

| allexandraaaaa explică (pentru Rennata):

RenatamegustAdemotivalro
Daca prietena ta arata ingrozitor, nu inseamna ca si eu arat ca ea.Ea are 54 eu am 51 jumate(52).Nu am burta si forme am.

| Rennata a răspuns (pentru allexandraaaaa):

Hey nu zicem de tine fata draga ziceam de prietena mea asa ca rolffrolling on the floor

| Euuw a răspuns:

Add scliparici96 si hai sa slabim impreuna>big grin