Nu trebuie sa plangi pentru baieti!
Baietii mereu vor face sa sufere pe cineva.
Nu merita sa plangi pentru ei.
Sal intrebi cine era acea fata. poate era sora lui, sau o verisoara, sau o prietena foarte buna.intra in vorba cu el pe mess si spune-i : "cine era fata aceea de azi?:-> "
Vorbeste cu el... incearca sa te bagi in seama cu el si afla cat mai multe... poate acea fata era doar o prietena apropiata.
Pai at in primul rand chiar il placi.nu''cred''
apoi, ai putea iesi cu fete tale prin oras sa fac cunostintza cu baieti sunt sigura ca sunt alti mult mai frumosi si liberi!
incearca sa iti faci de lucru sa nu ai timp sa te gandesti la el o zi, doua va fi mai greu dar apoi te vei obisunii. Succes! :*
Uite supararea asta nu e de durata, da te inteleg ca esti suparata.Baiatul de care imi place mie(iar el stie ca il plac)se tot da la alte fete dar...de multe ori ma priveste pe ascuns.Deci nu fi suparata si nu le baga in seama pe fetele cu care el vorbeste.Si inca un sfat! Fii tu insuti!
Apropo.baiatul de care vorbesc are 22 de ani iar eu 14.deci nu prea este posibil sa am o relatie cu el.si totusi il plac foarte mult si plang ca nu poate fi nimic intre noi.ce sa fac sa il uit?
Apropo baitul de care vb are 22 si eu 14 deci nu prea cred ca este posibil sa fie o relatie intre noi
Lolkkk întreabă: