anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru.Dau funda garantat! Am o prietena care este in clasa a 8-a si are 15 ani.I s-a intamplat un lucru ciudat.In ultimul an s-a indragosti de profesorul ei de geografie, care a facut nu de mult 30 de ani si e necasatorit.La ora ea se comporta normal doar ca-l priveste mai atent si se imbraca mai elegant, mai matur.Intrebarea mea este : oare si el o place? Din ce mi-a povestit ea are o perioada (profesorul) in care se imbraca si el mai elegant, vine nervos la ora dar dintr-o data oricat de nervos ar fi intra in clasa si ii trece, e foarte vesel. Uneori nu o priveste mult dar are momente cand nu isi ia ochii de la ea. Odata a trimis-o pe prietena mea un alt profesor la clasa la care el avea ora sa-l cheme la cancelarie.Ea era foarte elegant imbracata.A deschis usa si i-a spus ca este chemat la cancelarie.El avea pe scaun o pozitie comoda.Desi ea a spus ce avea de zis el nu ascos niciun sunet si a ramas atintit cu privirea la ea si apoi in urma ei.Tot in ziua aia prietena mea si cu alti cativa colegi au ramas dupa ore sa aranjeje clasa pentru. o inspectie.Desik el si-a terminat orele a stat in preajma ei pana a terminat ea ce avea de facut si apoi a plecat.Tot asa, era foarte vesel si zambaret (profesorul) si foarte relaxat.Cand nu era ea atenta el o privea scurt.La ora ea se face suparata si nu se uita la el cateva momente iar el ori o priveste foarte atent ori glumeste pana o vede ca rade si e fericita.Si fel si fel de altele(Au pasiuni comune, asculta aceeasi muzica :el posteaza pe facebook piese care ii plac si ei, melodii care care au ca text ceva gen sunt indragostit" sau e imposibil sa o am, sa fiu cu ea, melodii cu caracter romantic ).Eu zic ca si el o place.Voi ce credeti? Vreau sa o ajut.O place? FUNDA! Multumesc.

3 răspunsuri:
| Sadop a răspuns:

Poate ii este draga sau simte o atractie fizica fata de ea.
Numai el stie ce simte. Dupa gesturi, nu se poate sti ceva concret.
Bafta!

| LorenaAnca a răspuns:

Buna!
In ziua de azi orice e posibil, dar prietena ta nu ar putea sa se uite si dupa baieti de varsta ei? Adica, profesorul ala are dublul varstei ei. Dupa gesturi e cam greu sa iti dai seama. Ai putea sa te duci sa vorbesti cu profesorul, dar depinde si de ce vrea prietena ta. Poate totul e in imaginatia voastra si intelegeti totul gresit. Poate nu...
Pa, pa!

| Darkboy95 a răspuns:

Pai depinde s-ar putea sa nu fie nimic sa vezi thu dintr-o altal umina nu cred ca un om de 30 de ani s-ar da la o pustoica de 15 dar orice este posibil in ziua de azi, oricum ar trebui sa vb cu acel profesor sa vezi si parerea lui care este, este cev dificil intr-adevar