Iesiti la un suc unde, tu, o sa aduci vorba de ce ti-a zis el gen "Stii m-am tot gandit la ce mi-ai zis, dar sincera eu tin la tine ca la un frate si nu as vedea ceva mai mult intre noi decat o relatie de amicitie.Chiar vreau sa ramanem prieteni si sa nu stricam ce am construit pana acum". Daca e baiat destept va intelege.^ ^
Daca tu il respingi pe acest baiat doar din cauza aspectului fizic s-ar putea sa ai o problema.Vezi tu, acum conteaza mult aspectul fizic dar nu e suficient sa ai un Ken meterosexual langa tine.Mai trebuie sa te mai si intelegi cu el.Nu exista ceva dragut de spus in situatia asta.Trebuie sa joci pe cartea sinceritatii. Oricum i-ai zice se va simti respins.Sa il tii pe post de amic cand stii ca te iubeste e cam meschin
Da adevarat! Dar atunci cand nu te simnti deloc dar deloc atras de cineva ce poti face? Nu pot sa mi`l bag pe gat si sa spun ca`l iubesc ar fi ceva de genu. Te sarut dar ma gandesc al altcineva. Te iubesc dar de fapt iubesc pe altcineva. Nu vreau sa-i fac rau si nu vreau sa`mi fac rau nici mie. Mi`e greu sa-i spun ca nu poate fi nimic intre noi. M ainteleg cu el ca un amic nimic mai mult. Daca nu se formeaza acel ceva intre noi. Sa`l iubesc si eu la fel de mult cat ma iubeste el pe mine. Nu pot!
Ai putea sa ii spun exact ce simti tu. Ca nu puteti fi nimic mai mult decat amici. Simplu si la obiect in orice mod i-ai spune`o el se va supara oricum pe moment, pentru ca probabil nu se va astepta la un refuz, dar nu e bine nici sa ii dai sperante daca tu nu simti nimic pentru el. Sper ca te-am ajutat