| alexandra_9303 a întrebat:

Am nevoie de sfaturi. Este un baiat mai mare cu un an decat mine. Care ma place. Acum cateva zile mi-a zis ca ma iubeste si ca i s`a pus pata pe mine. Nu stiu ce sa fac. E de dreaba, vorbeste frumos, dar nu arata bine de loc dar de loc! Vreau sa-i spun sa ma lase in pace. Dar cu gandul de a ramane amici. Dar nu stiu cum sa-i zis. Nu vreau sa-l jignesc sau sa se supere pe mine. Vreau ceva dragut incat sa ramana cu o parere buna despre mine. Si sa nu sufere.

Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Punky a răspuns:

Iesiti la un suc unde, tu, o sa aduci vorba de ce ti-a zis el gen "Stii m-am tot gandit la ce mi-ai zis, dar sincera eu tin la tine ca la un frate si nu as vedea ceva mai mult intre noi decat o relatie de amicitie.Chiar vreau sa ramanem prieteni si sa nu stricam ce am construit pana acum". Daca e baiat destept va intelege.^ ^

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca tu il respingi pe acest baiat doar din cauza aspectului fizic s-ar putea sa ai o problema.Vezi tu, acum conteaza mult aspectul fizic dar nu e suficient sa ai un Ken meterosexual langa tine.Mai trebuie sa te mai si intelegi cu el.Nu exista ceva dragut de spus in situatia asta.Trebuie sa joci pe cartea sinceritatii. Oricum i-ai zice se va simti respins.Sa il tii pe post de amic cand stii ca te iubeste e cam meschin

| alexandra_9303 explică:

Da adevarat! Dar atunci cand nu te simnti deloc dar deloc atras de cineva ce poti face? Nu pot sa mi`l bag pe gat si sa spun ca`l iubesc ar fi ceva de genu. Te sarut dar ma gandesc al altcineva. Te iubesc dar de fapt iubesc pe altcineva. Nu vreau sa-i fac rau si nu vreau sa`mi fac rau nici mie. Mi`e greu sa-i spun ca nu poate fi nimic intre noi. M ainteleg cu el ca un amic nimic mai mult. Daca nu se formeaza acel ceva intre noi. Sa`l iubesc si eu la fel de mult cat ma iubeste el pe mine. Nu pot!

| Kheeda a răspuns:

Ai putea sa ii spun exact ce simti tu. Ca nu puteti fi nimic mai mult decat amici. Simplu si la obiect happy in orice mod i-ai spune`o el se va supara oricum pe moment, pentru ca probabil nu se va astepta la un refuz, dar nu e bine nici sa ii dai sperante daca tu nu simti nimic pentru el. Sper ca te-am ajutat happy