| Nothing05 a întrebat:

Buna TPU straight face...am nevoie de sfaturile voastre inca odata happy. dau funditawinking

E vorba de un baiat. tin foarte mult la el dar are prietena. Noi am mai fost impreuna acum ceva timp. Am stat cam 4-5 luni. Prin decembrie el mi-a spus ca ar mai sta cu mine, ca tine la mine dar au intervenit niste probleme si nu s-a mai putut. Noi suntem foarte buni prieteni si vorbim cam in fiecare zi.
Acum are prietena straight face. si de cand are prietena nu mai prea vorbim, dar tot el este cel care ma suna si imi da mesaje dupa vreo 2 zile cand nu vorbim.
Intrebarea e urmatoarea: Ce sa fac? Ce pot sa fac? Simt ca inca tine la mine si vreau din tot sufletul sa fim iar impreuna. El stie ca inca mai tin la el. Nu stiu daca vi s-a intamplat vreodata sa aveti nevoie de altfel de dragoste. Nu de dragostea parinteasca sau de dragostea prietenilor... de dragostea unui iubit/a, de dragostea persoanei la care ti straight face. Va rog sa ma ajutati straight face.

Răspuns Câştigător
| marpey16 a răspuns:

Stiu stiu situatia asta. Exact asta mi se intampla si mie. :]], din nefericire. Dar jocul asta de-a cuceritul aduce multe fericiri, dar de asemenea, dezamagiri. Ce sa faci? Suna simplu: vorbeste-i sincer, arata-i ca te comporti altfel cu el decat cu altii. Arata-i ca-l placi. Fa-l sa te considere mai mult decat o simpla prietena. Cum? Asta tine de tine. Stai cu el, dar nu il presa, nu il sufoca. Arunca-i priviri... si tot ce tine de stuff-ul feminin. Apoi asteapta sa vina el la tine. Sa te bage el in seama. Fii necugetata... si fii tu. Fa exact ceea ce simti ca trebuie sa faci in acel moment. Banuiesc, ca asta este frumusetea dragostei. happy Succes! :* >big grin

2 răspunsuri:
| Nothing05 explică:

Ms mult pentru raspunsuri:*

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna! nu stiu ce sa zic,da mi s-a intamplat sa am nevoie de altfel de dragoste, dar daca vrei sa fiti iar impreuna intreaba-l tu, asa a fost la mine a fost timid si daca nu-l intrebam nu mai eram impreuna.Deci,Bafta!