Laso pe mata pana faci 18 gura nimic. Dupa oficializati & cati cm are madularu daca vreti. Ala e pedofil momentan dar cu acte pe furiş
Nu intenționez un "raspuns care ma unge pe suflet ".
totuși: nu te grăbi, fă-ți liceul, du-te la faculatate apoi "oficializați" ce vrei sau ce vrea el. Altfel, peste ani (foarte probabil că) o să-ți muști degetele
Stai linistit. Eu asta si intentionez. Nu ma gandesc prea curand. Prin officializare, ma refer la faptul de a afla ai mei, rudele mele, ale lui
Uuuf, m-am liniștit!
Sper sa fie ok amandoi ne temem sa nu ne pierdem. Am avut parte de o experienta nasoala si nu am putut fi o buna perioada, si am invatat din ea multe, cum ar fi ca ne completam reciproc la maxim. Practic, ne iubim de 2 ani si
Nu am vrut sa pun ras in niciun caz ://
Tu nu vrei un sfat, vrei o incurajate. Daca face un an pauza ca sa stranga bani de facultate de ce pleaca sa munceasca numai 3-4 luni, nu tot anul? Tu il iubesti si el te iubeste, e frumos si magic dar nu trebuie verigheta din prima clipa.
Eu una sunt constienta de lucrul asta, Adica nu ne gandim sa facem asta prea curand. Sa terminam facultatea amandoi, sa fim convinsi ca asta ne dorim, ca mai apoi sa nu avem regrete
Stai stai stai, stați împreună de 7 luni și câteva minute acolo și gata crezi ca ala o să stea cu tine ca în povești pentru totdeauna? )))))
Stai ca te trezesc eu îmediat, unii bărbați se prefac, știi? Ca actorii. cel mai probabil asta este tipul ala de bărbat care cica este "bărbatul ideal" iar apoi îți trântește un copil și după dispare.
Asta se preface ca te iubește, ca vrea un viitor cu tine și alte prostii și în timpul asta cine știe cu ce femei umblă.
Persoana potrivită, ceea cu care o să ai un viitor o să o cunoști la timpul potrivit, iar când o cunoști doar după ani de zile poți ajunge la concluzia ca vrei un viitor cu aceea persoana, după ani de zile odată ce ai analizat aceea persoană bine și ce ii poate capul, după ani de zile bune, nu 7 luni amărâte cum spui tu acolo
Am fost total sincer, dacă te-ai supărat lasă ca îți trece, realitatea este asta, ceea ce vreau să-ți spun este să te gândești bine, este posibil ca o să te facă să suferi când nici nu te aștepti.
CelCareRamaneInUrma întreabă: