| Strachinaru_Alin_1998 a întrebat:

Buna TPU.Am nevoie de un sfat.De aprox. un an imi place de o fata, colega cu mine ( amandoi avem 15 ani ),iar amandoi suntem "fara experienta ".Am incercat sa mi-o scot din minte, dar pur si simplu nu pot ...Sunt prieten foarte bun cu ea,vorbim incontinuu pe mess. Am mai pus mesaje de tristete la status iar recent,m-a intrebat de ce.I-am raspuns ca e din cauza unei fete,iar ea a inceput sa imi puna intrebari gen. "E din clasvrea saa de la noi? Pe ce rand sta?" si este foarte insistenta.As vrea sa-i spun totusi adevarul,chiar daca raspunsul pe care-l voi primi poate nu va fi cel pe care-l doresc...Ce ziceti, sa-i spun? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Smekerw_Roby_1989 a răspuns:

Păi, dacă e aşa de insistentă, eu zic că şi ea te place pe tine. Iar la întrebarea pe care ţi-a pus-o eu zic să îi spui exact rândul şi banca în care stă ea şi atunci vei vedea reacţia ei happy

| Strachinaru_Alin_1998 explică (pentru Smekerw_Roby_1989):

Mersi pentru raspuns happy Acum inca astept sa ma intrebe din nou pentru ca inca nu am curaj sa vorbesc despre acest lucru mai ales ca am lipsit o saptamana si am vorbit doar la telefon cu ea.

3 răspunsuri:
| NuImiSpunNumele a răspuns:

Eu spun, sa incerci, chiar daca raspunsul pe care il va da, va fi unul care nu-ti place.

| ChowderxD a răspuns:

Spune-i. Fi barbat!