| RenesmeeC a întrebat:

Am nevoie de un sfat de la voi.Sambata e ziua unui coleg, face 14 ani si nu stiu ce cadou sa-i iau.Nu citeste mult dar as vrea sa-i iau o carte dar nu stiu ce gen sa fie.Sau daca nu carte, as vrea daca se poate sa imi dati voi o idee ce cadou sa-i iau. E genul tuturor baietilor din ziua de azi. Ii place fotbalul si joaca.Stiti.Oricum orice idee e binevenita! Raspunsul vostru inseamna mult pentru mine deoarece nu stiu ce sa-i cumpar.Va rog un raspuns (daca se poate) cat mai rapid.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| euI a răspuns:

Nu ii luA carte fiindca nu o va citi niciodata asa dai banii aiurea.big grin daca ii place fotbalul cumara-i un tricou si scriie-i numele jucatorului preferat, o bratara de pilele, un ceas de mana, mai stiu eu...:d un fular/esarfa...

| RenesmeeC explică (pentru euI):

M-am gandit ca sa nu-i iau carte dar am zis ca daca e cu ceva ce ii place poate o va citi...

5 răspunsuri:
| euI a răspuns:

Mnah poti sa ii iei si carte e alegerea ta dar mai mult ca sigur se va uita la coperta si va zice ac e ok

| AVRILavigne1000 a răspuns (pentru euI):

Ai mare dreptate din cate stiu eu baieti se uita ca la cai verzi pe pereti cand o deschid

| ir3al a răspuns:

Daca ii place fotbalul, ii poti lua o minge de fotbal puma sau adidas (sunt la magazinul puma) si sa fie si neagra! Cel mai tare cadou

| alexandraflorea a răspuns:

Ii poti lua un tricou cu poza lui sau o minge de footbal cu poza lui