| pikaღ a întrebat:

am nevoie de un sfat.Deci nu stiu ce stil de imbracaminte sa imi aleg,adica eu sunt slabuta,bruneta si nu sunt nici inalta dar nici scunda, potrivit.Am de ales intre elegant,ceva in genu pantaloni cu tur,rupti etc sau gen Selena Gomez adica un pulovar lung,bluze largi, jeans.(seman putin cu Selena). Funda happy

Răspuns Câştigător
| b0b0lliNNo a răspuns:

Pai daca ai bani uitete la comm meu. Primul rand ia`ti niste tenisi Converse ( All Star ), Aranjeazati parul elegant cum vrei tu, O camasa in carouri albe si rosii plus o geaca de piele alba Si e destul! Funda daca te-am fost de ajutor

2 răspunsuri:
| LuMix a răspuns:

Nu iti recomand sa te imbraci ca Selena pentru ca prietenii iti vor spune ca esti obsedata de ea.
eu zic sa alegi a doua varianta adica pantoloni cu tur si din astea.

| Cernea_Veronica_1995 a răspuns:

Pai, totul depinde de gusturile tale. poti sa ai un stil mai sport, mai dragut( adica de fata cuminte, roz, alb...) sau simplu; te imbraci dupa cum iti canta moda. depinde si de cata feminitate ai, eu port blugi(rupti, toate culorile, nu cont), bluze(de toate felurile) tenesi, pantofi, dar ti.am spus, totul depinde de gusturile tale. alegeti un stil, vezi daca ti se potriveste, daca nu iti place, alege alt stile si vezi care ti se potriveste