| ElenaaaAdina a întrebat:

am nevoie de un sfat din nou. Am o colega, care e si sefa clasei, mereu minte despre mine, acum cateva luni a zis unor colegi ca eu am paduchi, auzi, eu nu am avut asa ceva niciodata! Am fost o data cu extensii de par, cica sunt cu**a. Azi s-a luat de bratara pe care eu o am la picior cum ca ar fi de mana, NU E! Dar pana la urma, ce o intereseaza pe ea? Daca ii dau o palma, ceea ce vreau, imediat se duce si paraste dirigai si mamei sale. E o stresanta, vreun sfat sa o fac sa nu mai minta despre mine?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Încearcă să fii mai drăguță cu ea, să vorbști cu ea, să pretreci mai mult timp cu ea.
Practic, ea asta vrea: să fiți prietene. De aceea îți acordă atenție prea multă.

| 2k18Tpu a răspuns (pentru anonim_4396):

Da fai.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 2k18Tpu):

Să-ți sară ție ochii din cap că bătaia e singura soluție?

De cate ori întrebi draga mea?

| ElenaaaAdina explică (pentru anonim_4396):

KapraNebuna, înainte de a fii sefa clasei, eu eram prietena buna cu ea, azi minte, mâine "Buna ce faci?" Si daca-i zic iar începe cu "Dar n-am zis eu nimic" mdaa, ori îi dau doua ori încerc sa o ignor, daca reușesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi proasta. Chestii de genu sunt ilegale/legea defaimarii. Inregistreaza-te pe tine ce faci 24/7 si inregistreaz-o ce spune. Ai probe ii bagi parintii la racoare.

| AlexSalling a răspuns:

Ignor-o. Nu are rost sa te enervezi pentru oamenii asa, cum este fata aia. Las-o sa zica ce vrea, te doare undeva de ce zice ea.

| devilshelp a răspuns:

Da-i una cand mai face ceva de genul, dar ezi sa nu fii in incinta scolii

| Elyiela a răspuns:

Ignora-o. Daca se ia de tine, spune-o dirigintei.

| 2k18Tpu a răspuns:

Te-a luat de proasta. Dupa ore îi tragi o bătaie sa se învețe minte dar fara sa vadă nimeni

| ElenaaaAdina explică (pentru 2k18Tpu):

Multumesc de sfat

De ce dai sfaturi din astea? E ca și cum ai încerca să stingi focul cu o găleată cu benzină.

Pentru că s-a ajuns prea departe cu minciunile. Daca o ignoră, o baga in seama sau mai ales sa mai fie si prietena cu ea mai rău face.Cu așa persoane bătaia e singura soluție căci sunt ca animalele.

Să mori tu că bătaia e singura soluție?