Si... ce vrei tu pana la urma?
Sa nu mai fii asa? Asta vrei cu adevarat? Eu unul, nu cred.
Da... asa e lumea. Mai vine cineva dupa mine si iti zice tot la fel.
Asa e si nu poti sa schimbi asta.
Dar nu trebuie sa te gandesti ca... "te ataca" pe tine. Nu esti regina tarii astfel incat sa fii atat de importanta pentru ei si sa gaseasca mijloace sa te dea jos. Poate nu insemni nimic pentru ei, asta e adevarul. Asa ca de ce sa iti faci griji? Asta se intampla cu toti. Daca cineva iti cauta greseli, asa face si cu altcineva, te asigur, chiar daca pare ca se inteleg cu acele persoane. Si pna ala urma nu vrei pe cineva ca prieten care ar face asta altcuiva, nu?
Deci nu ai ce sa faci. Go on.
Treci doar printr-o perioada. E un moment in care iti dai seama cum e lumea. Dupa o sa treaca. O sa iti formezi propriul caracter si o sa iti placa asta. O sa te doara undeva (sau chiar la 57 de metrii de acel undeva) de parerea celorlalti privind greselile. "O da, s-a legat de o conceptie a lui despre mine, neinteresant" si continui sa faci ce faceai.
"Daca alergi cu prostii ajungi un prost". Nu trebuie sa te influenteze parerile lor. Mai sunt oameni, oameni dornici de mai mult, de o capacitate de comunicare mai buna. Ca aceia sa fii, de aceia sa iti pese intr-o prima faza.
Nu vrei sa mai fii asa cum esti acum? Dar asta esti tu. Daca vrei sa comunici cu cineva, o sa comunici. Da, unu zice ca pentru succes, el a fost asta si asa si a facut aia. Dar ala e succesul lui, nu al tau. Tu ai o cale complet diferita, ca fiecare.
Si oricum, intr-un final nu conteaza nimic. Nu conteaza ca ai vorbit cu acele persoane, nu conteaza ca ai facut aia sau aia. Timpul trece oricum, iar lumea e prea distrasa pe greselile altora sa observe adevarata valoare.
Nu trebuie sa ai asteptari. Nu trebuie sa ai sperante asa mari (citeste Pandora), esti doar tu si nimeni altcineva pe lumea asta. A trecut o zi, ce faci? Stai demoralizata de altii? O sa treaca si maine. Si asa mai departe. In momentul adta, a contat ca tu esti suparata din cauza a ceea ce ai scris? In aceste 3 secunde? Nu. Unii nu renunta la probleme pentru ca au investit prea mult timp in acele lucruri. Fa la fel din restul zilei, ca acele 3 secunde.
Succes!
Mulțumesc mult
Pentru?
Toata lumea stie ca nu te ajuta cu mai nimic aceste sfaturi. Si... vad mai sus ca ti-ai Facebook-ul asa imediat unui necunoscut? Serios? Oricand poti sa dai de un depresiv care iti face mai mult rau decat bine. Fii mai sigura pe tine mai, nu lua de bun tot ce zice lumea. Cauta in cuvinte, cauta in esenta sa vezi si sa intelegi lucrurile. Dupa ce faci asta, o sa te simti mult mai bine.
Esti norocoasa ca ai avut ocazia de a schimba mai multe scoli.
Ce este cu tine? Nimic gresit, desi ne dorim sa fim apreciati in societate trebuie sa intelegem ca tot timpul exista persoane alfa si omega, Alfa-adica cei populari
care devin populari datorita ca au de cine sa isi bata joc, rada adica de Omega. Este cursul firesc a lucrurilor.
Familia de regula nu e interesat de asemenea lucruri "ne-inportante" din punctul lor de vedere.
Am fost in situatia ta, si atat iti pot spune :N-ai ce sa faci! Incearca sa fii indiferenta. A fi anti-social, a-social nu e ceva gresit.
Ia exemplu de la mine : In toata viata mea n-am avut prieten apropiat decat cunostinte. Nici eu nu gasesc activitati comune cu alte persoane in viata reala dar ehh, am inghitit si trecut mai departe. Life is Hard get used to it.
Hint: a vorbi in viata de zi cu zi de asemenea lucruri cu cineva de regula te pune intr-o situatie si mai defavorabila, ca oamenii is rai.
Heii, mi-ar face placere sa vorbim si sa te ajut, daca vrei imi poti trimite printr-o felicitare Facebook-ul tau
Mersi. Cami Camelia e Facebook.ul
Sunt in aceeasi situatie. Am ajuns asa pentru ca am realizat ca am un aspect fizic anormal si toti imi faceau bullying. Trebuie sa iti gasesti cateva persoane de incredere sa te ajute sa treci peste asta, sa nu te judece sau sa te dea la o parte si sa nu te intereseze de ce spune lumea. Lumea e rea.
Te sfătuiesc deoarece si eu am trecut prin asta si uneori mai trec. Fii tu însăți. Ei râd doar pentru că tu ești deschisă, dar sunt invidioși. Ești așa datorită colectivului tău și ți-aș sugera să-l schimbi. Găsește persoane cu care sa te simți bine. Nu poți fi tu dacă stai cu niște persoane care sunt cu nasul pe sus. E si normal să-ți fie teama. Mai bine ai sta cu persoanele ca tine si sa ai grupul tău.