Nu te stresa singura! Ai nevoie de o perioada de acomodare si incetul cu incetul totul va fi altfel. Nu trebuie sa fii mereu in grupuri, ci trebuie sa inveti sa ai mai multa incredere in tine. Pt moment, esti doar la inceput; pe urma te vei acomoda cu locul, profii, colegii etc. Poti intreba ce materii au cei de la stiinte si vezi daca te-ai putea transfera, daca crezi ca ti-ar fi mai bine! Eu zic ca o colega de banca e un prim pas. Ea este in acele grupuri? Daca da, roaga-o sa te introduca si pe tine in acele grupuri, daca nu, incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva: muzica de pe YouTube, diverse tutoriale, scrie-ne pe TpU, diferite video-uri, filmulete etc. Ar mai fi varianta sa mergi direct la grupurile respective si sa te introduci singura la inceput ascultand ce se vorbeste, mai tarziu spunand si tu, la randul tau, chestii dragute. Numai bine!
Transfera-te la stiinte doar daca iti plac materiile care se fac acolo pentru ca altfel eu zic ca nu are rost, pe fostii tai colegi ii poti vedea si in pauze. Vorbeste cu parintii tai si vezi ce spun si ei. Legat de actualii tai colegi a trecut doar o saptamana de scoala, e normal sa nu te intelegi asa de bine cu ei pentru ca nu va cunoasteti, poate cei care au grupulete se cunosc de mai mult timp.Stai si vezi cum evolueaza lucrurile daca iti place ceea ce se face la uman. Oricum din cate stiu eu, te poti transfera numai dupa un semestru dar nu sunt sigura.
Muta-te daca te simti bine in largul tau acolo, eu sunt a 8-a si m-am mutat la o scoala noua si nu vorbeam cu nimeni si intr-o saptamana mi-am facut 2 prietene si stau cu ele. nu cunosc pe nimeni in scoala. este bine daca ai fosti colegi in liceu, daca acolo te simti mai bine. eu o sa ma obisnuiesc cu colegii si o sa trebuiasca sa ma mut iar ca ma duc la liceu. bafta
Andrei67y5 întreabă: