| multimedia99 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Unui baiat ii placea de mine dar eu i-am refuzat, din cauza ca nu simteam nimic atunci.Deja a trecut ceva timp de atunci si el are prietena,nu stiu nici cum sa zic cind il vad pe el cu cineva incep sa ma enervez,il gelozez foarte tare.El vorbise cu prietena mea despre mine ca eu m-am schimbat,si cu totul sunt altfel,incep sa il irit cite o data, singurul lucru pe care il fac il ignor si cum il irit nu inteleg.Mie paralel cind nu il vad, dar cind e prin apropiere, ma schimb si nici nu stiu imi place de el sau nu.Am nevoie de un sfat, nu stiu ce sa ma fac, si ma deranjeaza mult ceea ce gindeste si orice ce imi zice ma atinge tare...(((

Răspuns Câştigător
| Chαяtreux a răspuns:

Probabil daca iti era indiferent si ai ajuns sa te intrebi daca oare il placi, simti ceva pentru el. Insa numai tu esti in masura sa decizi asta

4 răspunsuri:
| fluturas20 a răspuns:

Felicitari! Esti indragostita!happy Cei ce se cicalesc se plac:X o stiu din propria experienta, nici mie nu-mi venea sa cred cand imi ziceau prietenele mele ca:,, de la ura pana la dragoste este doar un mic pas'' si asa o si fost. Nu-ti pot spune decat bafta! Eu una nu am facut nimic ca sunt mult prea orgolioasa si incapatanata am suferit in tacere dar o trecut..greu,dar o trecutbig grin
Parerea mea e sa te lasi condusa de instinct si sa-ti asculti inima hiar daca uneori exista riscul sa nu fie totul cum vrei tu. Daca risti de multe ori ai de castigat! Traieste fara regrete! Bafta

| multimedia99 explică (pentru fluturas20):

Da,eu as incerca. dar ce folos, el se intilneste cu alta si nu stiu el devine rece, prea rece

| anonymous09 a răspuns:

Cel mai naspa lucru, cand il respingi si apoi il placi. de ce nu i-ai dat o sansa de prima oara? crezi ca noi baietii ne simtim bine? asa te simti si tu acum, cum s-a simtit el cand l-ai respins

| Jijell a răspuns:

L-ai pierdut, acum stai pe bara pana se desparte de prietena lui actuala... Sau fa ce trebuie sa faca orice fata desteapta, si stai la panda dupa alti baieti.

Daca nici asta n-ai chef, cauta-ti ceva de lucru, si sa vezi cum nu mai ai timp pe urma sa te gandesti la el.