Da se intampla des sa dam peste persoane false...Ni se-ntampla des sa credem a noastra viata e nesuferita...Am observat un defect la tine, faptul ca pentru tine conteaza prea mult ce cred altii despre tine(aceias problema o am si eu)Putem vorbi mai multe pe mess daca vrei si te voi putea sfatui si vorbi mult mai deschis si sa povestesti mai multe(sa te descalci)Trimite-mi mesaj cu id tau de mess.
Este de vina varsta, tot zici ca nimeni nu te intelege, ai nervi, etc, ai mentionat de vreo 6 ori ca te-ai enervat.Nici tu nu stii sa le raspunzi,n-ai cum sa faci fata in lume fiind asa, fii mai altfel, razi si tu, nu te mai supara.''Prietenii'' nu ii iei acasa, nu iti dau sa mananci si multe altele. Daca o sa ai in continuare atitudinea asta..hmm,mie sincer nu imi plac oamenii de genul tau care doar se plang, bine sau rau asta este, ai o viata, traieste-o!
Cred ca ar trebui sa nu te mai gandesti la asta si sa te concentrezi pe altceva. Din moment ce se poarta asa iar tu nu ai facut nimic este clar ca nu te merita. Crede-ma ca si eu am o clasa plina de nesimtiti in care nu prea gasesti pe cineva de treaba. Nu prea vorbesc cu ei, in afara de colega mea de banca. Poti sa te straduiesti sa inveti cat mai bine si sa ajungi la un liceu bun. Eu asta as face si i-as lasa in pace. Stiu cum e sa te tradeze prietenii si tu sa te simti ca... Oricum, atunci cand stii ca n-ai facut nimic rau si ai dreptate, sa nu te sfiesti sa-ti spui punctul de vedere. Sa ai mereu mandria ta si sa nu lasi pe cineva care nu merita sa te faca sa te simti prost!
Penaaaa1 întreabă: