| andra_7810 a întrebat:

Am nevoie neaparat de ajutorul vostru, dau funda celor mai bune raspunsuri! Mie imi place de un baiat cu 3 sau 4 ani mai mare decat mine si o prietena de-a mea i-a facut cunostinta cu mine si el a zis ca sunt draguta, iar eu vreau sa ma pun cu el dar sunt sanse mici chiar daca nu are prietena din cauza ca este prea scund si nu stiu ce sa fac pentru ca mi-e rusine se vorbesc cu el. Ce sa fac ca sa fiu cu el, sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| Bianca_3626 a răspuns:

Buna.De ce sa-l uiti cand poate exista sanse sa fii cu el.In iubire nu conteaza varsta, inaltimea, felul cum arati, conteaza sa iubesti nu? Comunicarea te ajuta la orice, zic eu.Sincer nici eu nu am curajul necesar sa vb cu baiatul pe care il plac cu toate ca sta mi-as dori cel mai mult.Viata e scurta si daca nu incerci nu castigi.
Daca nu are prietena si ti-a facut deja un compliment ce mai astepti? Du-te la el, acum cat e singur. Dupa aceea cine stie cum isi gaseste o fata. Daca te refuza ii spui,, Eu zic sa te mai gandesti'' sau ''Dar ramanem prieteni''.
Di curajoasa.Pt ca nu stii tu ce ascunde in inima lui.
Succes, si ai incredere in tine.

4 răspunsuri:
| Madalina1455684 a răspuns:

Incearca sa te indragostesti de alta persoana si iubindu-l pe celalalt treptat o sa oil uiti pe el.Multa bafta.

| Corina a răspuns:

Draga mea, daca pentru tine inaltimea constituie un obstacol, atunci te sfatuiesc sa-ti gasesti fericirea in alta parte. Oricum faptul ca este cu 4 ani mai mare decat tine ar trebui sa fie motivul principal, deoarece diferenta de varsta inseamna si deosebire in gandire, in conceptii si in aspiratii. Cu prietenie!

| Saraaaa_6669 a răspuns:

Hey... varsta si nici inaltimea nu conteaza. important ar fi ca voi sa va iubiti, dar daca vrei sa-l uiti nu e neaparat sa te indragostesti de altcinevawinking. de ex, poti sa-i explici ca nu mai simti nimic pentru el si sa ramaneti prieteni. eu zic sa nu strici o prietenie pentru o relatiewinking. Sper ca te-am ajutat. Fundaaa?batting eyelashes

| felics92 a răspuns:

Habar n-am ce vrei sa spui cu 'vreau sa ma pun cu el'... Daca inteleg, ti-e rusine sa vorbesti cu el(?) sau sa mergi langa el(?). Daca-i important ce 'zice' lumea, lasa-l draga. Oricum fiind cu vreo 3-4 ani mai mare ca tine, avea sa te invete 'lucruri' dragute...care posibil sa te fi speriat!