| Andrada301 a întrebat:

Ce stiti despre Roxana Babenco, mai traieste? Am fost prietene timp de 2 ani.Dar eu in urma cu 7 luni a trebuit sa ma mut din Costanta In Belgia cu familia mea, nu mai stiu nimic de Roxana deoarece ea si-a schimbat numarul si nu am mai vorbit de 7 luni.Ea nu mai are Facebook real (al ei personal) si l-a sters. Mai traieste? Am auzit diverse lucruri cum ca s-a sinucis este adevarat? Am vazut grupuri pe Facebook RIP Roxana Babenco, va rog sa ma ajutati orice informatie conteaza.

Răspuns Câştigător
| Wanderlust a răspuns:

Bună!
Probabil că deja ai aflat, a trecut mai mult de un an de când a fost postată această întrebare.
Roxana este bine oameni buni!
Nu s-a sinucis, nici nu locuiește în Anglia, aceste minciuni sunt pe măsură prostiei celor care le-au spus. Într-adevar acum locuiește într-un alt oraș unde probabil este acceptată și nu există persoane care nici măcar nu știu despre ce a fost vorba în acest caz, ci doar își dau gratuit cu părerea împărțind vorbe grele la adresa ei, dar așa suntem noi oamenii împrăștiem de 10 ori mai repede lucrurile de rău augur. Greșeala nu a fost a ei, greșeala a fost în primul rand a părinților și a celor 5 care au postat și totodată făcut cuboscut

| Panaite_Ionut_1983 a răspuns (pentru Wanderlust):

Chiar vrei sa credem ca exista pe planeta, un oras in care sa nu fii judecat pentru ce ai facut cu viata ta privata?

16 răspunsuri:
| CVane a răspuns:

Daca s-ar fi sinucis, era prima la stiri, deci traieste.

| Andrada301 explică (pentru CVane):

Vazusem pe facebook grupuri cu rip roxana babenco

| CVane a răspuns (pentru Andrada301):

Sunt doar niste tipi frustrati care ii vor raul.

| piratuu a răspuns:

Era o chestie pe contul ei de Ask cum ca ea s-a mutat in Anglia... Oricum ea traieste.

| NameInUse a răspuns:

Da asa-i

| foreverwinner a răspuns:

Cica s-a aruncat de la etajul 10 si intimp ce cadea a spus ceva care nu s-a inteles daca nu ma crezi cauta pe net iar vecinul a incercat sa o opreasca dar cand s-a apropiat s-a aruncat! Nu te ingrijora ca nu sunt sigur daca e adevarat!

Si roxana si-a facut cont de facebook nou dar a scris intr-o poza:sa aveti...(abia astept sa plec de aici) deci nu sunt sigur

Pagina ei de facebook si uitete ce a scris la ultima poza postata link : https://www.facebook.com/pages/Roxana-Babenco/1382057718717249

Si-a facut un cont nou de facebook si sigur real dar iti dau linkul in raspunsil urmator

| ZXGeo a răspuns:

Sa sinucis dupa ce a fost drogata si violata, nu glumesc, cred ca ai aflat dupa 3 ani.

| euDanyhell a răspuns:

Buna,si eu vreau sa aflu ceva despre Roxana, e anul 2017, daca ai aflat ceva despre ea, te rog sa imi spui si mie...

| ecsterminator105 a răspuns:

Cred că şi-a schimbat indentitatea din cauza glumelor proaste de pe internet sau s-a mutat în altă țară. Dacă erau 6 băieți.Pe internet o făceau satanistă. Ce oameni cruzi sunt pe inteirnetsad

| salihovic91 a răspuns:

Bună andrada am văzut întâmplător mesajul tău în timp ce navigăm pe net ce pot să îți spun e ca trăiește și vreau de la tine să îmi dai fb tău să te contactez și să iei legătură cu ea

| Alimxxx177 a răspuns:

Zi.mi ce adresa de Facebook ai și Îți zic acolo