| PLizzzhelppp a întrebat:

Buna TPU am nevoie urgent de ajutorul vostru in 20 de minute tb sa aleg la care scoala sa ma duc ori raman la pia bratianu ori ma duc la neculce, vreau sa ma duc la neculce pentru ca la bratianu nu se invata nimic, dar nu stiu cum e neculce este ok neculce? are profesori care nu invata? se invata bine acolo? urgent! Buna TPU am nevoie urgent de ajutorul vostru in 20 de minute tb sa aleg la care scoala sa ma duc ori raman la pia bratianu ori ma duc la neculce, vreau sa ma duc la neculce pentru ca la bratianu nu se invata nimic, dar nu stiu cum e neculce este ok neculce? are profesori care nu invata? se invata bine acolo? urgent! happyBuna TPU am nevoie urgent de ajutorul vostru in 20 de minute tb sa aleg la care scoala sa ma duc ori raman la pia bratianu ori ma duc la neculce, vreau sa ma duc la neculce pentru ca la bratianu nu se invata nimic, dar nu stiu cum e neculce este ok neculce? are profesori care nu invata? se invata bine acolo? urgent! Buna TPU am nevoie urgent de ajutorul vostru in 20 de minute tb sa aleg la care scoala sa ma duc ori raman la pia bratianu ori ma duc la neculce, vreau sa ma duc la neculce pentru ca la bratianu nu se invata nimic, dar nu stiu cum e neculce este ok neculce? are profesori care nu invata? se invata bine acolo? urgent!

2 răspunsuri:
| yanly a răspuns:

Hei. Incercarea moare n-are. Nu ai de unde sa stii daca nu incerci. Risca. Exista transferul, insa nu cred ca va fi nevoie. Te vei acomoda.

| ElenaSA a răspuns:

Da, este bine la Neculte.Este o scoala cu renunme, cu profesori buni, cu proiecte pentru elevi.Bafta!