| TeiiaStypayhorlikson a întrebat:

Am nevoie urgent de raspunsuri va rog.

Pe data de 25 septembrie imi voi pune apart dentar :0. Ma bucur intr-un fel, pentru ca am mare nevoie de el, dar in alt fel sa sperie gandul ca ma va durea groaznic.

Cine este purtator de aparat, sau macar a purtat, imi poate spune cum este cand ti-l pune? Am auzit de la cativa prieteni ca ori vei simti ca iti apasa dintii si apoi te va jena putin, ori ca voi simti ca trage cineva de dintii mei. :-s.

Si cam cat ar costa un apart dentar?

Multumesc.

Scuze ca am scris ata si raspunsul care ma ajuta cel mai mult primeste Funda

Răspuns Câştigător
| Alrawan a răspuns:

Nu doare aşa de tare, dar la început primele zile va fi cam greu să vorbeşti, să pronunţi corect cuvintele şi o să te jeneze puţin, dar în timp te obişnuieşti.
Preţul, depinde de ce aparat ai nevoie. Mai ' nou ' a apărut un aparat '' alb '' care nu se prea observă decât dacă stai aproape de persoana respectivă şi te uiţi atent la dinţi ei, costă în jur de 2 mi de euro. Iar celălalt, normal o mie de euro, plus, minus. Acuma depinde şi ce fel de aparat e happy Să ai o igienă cât mai bună şi să faci cum spun ei, ca să scapi mai repede, baftă happy

6 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Fosta purtatoare! Intr-adevar, dupa ce ti-l monteaza, vei simti o presiune asupra dintilor, insa nu va fi o durere insuportabila. Va trece in vreo 2 saptamani si te vei obisnui cu el, astfel incat in maxim o luna nici nu vei mai sti ca il porti. Nu doare absolut deloc atunci cand ti-l pune, singurul inconvenient fiind ca dureza destul de mult (2 ore pentru o arcada).
Costa in jur de 100-120 RON pentru o arcada, in functie de cabinet. In orice caz, nu ar trebui sa coste mai mult de 150 RON.

| TeiiaStypayhorlikson explică (pentru thegatekeeper):

Aha. Multumesc din suflet! Dar, cand zici "o arcada- 100 sau 150 RON ", te referi la manopera?

| thegatekeeper a răspuns (pentru TeiiaStypayhorlikson):

Cu multa placere. Da, ma refer la costul montajului pentru o arcada (daca ai nevoie sa iti pui si pe dintii de sus, si pe cei de jos, atunci te va costa dublu). Vei mai plati in jur de 35-40 RON la fiecare control lunar, pentru ca iti va schimba arcul si elasticele si va verifica daca totul este in regula cu aparatul, daca isi face treaba, daca te deranjeaza cu ceva etc.

| Bibzzz a răspuns:

Nu te speria din prima.Iti poti intreba parintii dar ca sa iti raspund, si eu imi voi pune, si mama a zis ca doare cat de cat. Sper ca iti este de folos raspunsul. :-)

| Roua2001 a răspuns:

Nu te doare deloc...iti pune un mulaj pe dinti si cam atat.
aparatul costa in jur de 4 milioane

| TeiiaStypayhorlikson explică (pentru Roua2001):

Multumesc mult. M-ai linistit happy