| Îmiplacesacitesc a întrebat:

Buna, TPU! Am nevoie urgent de voi! Deci am întâlnit un băiat de la mine din liceu mai mare cu 2 ani (clasa a12a ) și i am dat mesaj acum o sapt, nu an vb decât ft puțin și intr o zi am fost cu niște colege in locul unde se fumează din liceu și am primit mesaj de la el dacă fumez, el fumează și ca m-a văzut, dar și a dat seama ca m-a confundat (nu fumez ). Și mi-a spus ca poate ne vedem a doua zi. Și primesc mesaj când eram intr o pauza dacă următoarea pauza sa ne vedem. Eram ft emoționată și nu i am răspuns decât acasa, când i am zis ca mi se terminase bateria nu văzusem mesajul și ca poate ne vedem a doua zi dacă vrea el. Și a spus decât ok. Și azi, când era sa ne vedem, nu mi-a mai dat mesaj sau ceva. Și prin liceu nu îl văd, ca m-am interesat de orarul lor și am văzut ca au majoritatea orelor numai informatica, intr o clădire separată de liceu, unde facem și noi ora.ce sa fac? De dat mesaj nu prea as vrea..mulțumesc!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic.

| missfatadelatara a răspuns:

SUNĂ-l fata nu mai pierde vremea ca ți-l ia alta!

| Îmiplacesacitesc explică (pentru missfatadelatara):

Nu am nr lui și nu stau sa ma rog de el ..nu vreau sa par obsedată sau disperata

| missfatadelatara a răspuns (pentru Îmiplacesacitesc):

Io crezusem ca era mesaj d-ala normal nu de pe feisbuk ca unii mai folosesc și mesaje dintr-alea

Și stai sa înțeleg... voi trebuia sa va vedeți da el n-o venit?

| Îmiplacesacitesc explică (pentru missfatadelatara):

Nu. Deci vorbisem cu o zi înainte sa ne vedem la scoala. Și mi-a dat mesaj și am văzut târziu mesajul și i am spus când am ajuns acasa sa ne vedem ziua următoare, și el nu a mai dat mesaj, nu nimic