anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgentă de ajutor. Acuma seara am fost sunată de un număr ascuns, nu am vorbit nimic și l-am lăsat să vorbească singur, nu era nimeni în jurul lui, nu râdea sau zâmbea măcar, că doar se auzea pe vocea lui dacă era așa. Era 100% serios, și m-a amenințat spunându-mi că dacă ne prinde pe mine și pe prietena mea în spatele blocului, ne bagă în mașină și ne taie bucățele. Jur că era 100% serios. Mama crede că e o glumă, dar chiar nu părea deloc a fii așa. Plâng continuu și mi-e frică să mai ies din casă. Mă rog. Întrebarea mea este, se poate afla numărul ascuns? Se poate afla măcar de unde s-a sunat? Sau reasculta apelul. Dacă mă duc la poliție pot face ei ceva? Am nevoie urgentă de ajutor. Momentan mi-am instalat o aplicație care înregistrează apeluri automat, și pe viitor dacă mai sună o să mă folosesc de ea, dar până atunci mi-e frică pentru viața mea, ce aș putea face? Am încercat să-mi dau seama cine era, nu cunoșteam nici vocea, și nici nu am avut conflicte cu cineva ca să îmi dau seama cine o fii. ajutor sad Fundă

Răspuns Câştigător
| AwGenetix a răspuns:

La moment nu ai ce face. Poti suna operatorul de telefonie, spui ca primesti amenintari cu moartea, si ca doresti sa-ti fie urmarit telefonul de catre ei, in vederea capturarii unui numar fara identitate.

mai poti seta telefonul sa nu mai poti primi apel de la numere fara identitate daca vrei. in rest, iesi linistita din casa, doar nu te avanta in locuri singuratice. ramai tot timpul in lumina si printre oameni, pana te linistesti cu apelul.

eu daca as fi in locul tau, doar in spatele blocului unde spunea as sta, sa vad si eu care-i poponaru care e atat de macho. dar mna...nu e cazul probabil la tine.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu cred ca e o gluma sau te uraste cineva si l-a pus pe asta sa te sperie. Sa fim seriosi, cine te-ar prinde langa un bloc unde il poate vedea un bloc intreg si eventual si alte blocuri din jur?

| Violleta2022 a răspuns:

Veniti de la scoala si va intalniti ori la tine in casa, ori la prietena ta. Nu mai stati in spatele blocului deloc, si sub nici o forma nu mai iesiti noaptea pe afara.
Din pacate, la Politie nu ai ce spune, ca nu ai numar, nu sti cine te-a amenintat si de ce anume.
Este bine ca stiu parintii si voi doua, nu mai stati afara.
Cel mai probabil este un vecin deranjat de chicotelile voastre din spatele blocului.

| gratargratar a răspuns:

Probabil ca l-a pus vreo "prietena" de-a ta pe unu ca sa te sune, pentru a te speria. Nu m-as mira sa fie unu de prin clasa ei sau tot din zona...

Oricum, e o prostie sa plangi din pricina asta happy Cei care ameninta cu moartea, nu te avertizeaza sa nu iesi in spatele blocului happy E clar un pustan.

Eu m-as duce in locul tau la politie si as face o plangere. In colaborare cu operatorul se poate afla numarul ce te-a sunat. Dupa aia du-te in spatele blocului si baga strambe spunand ca ai facut cerere la politie si ca politia ti-a garantat ca o sa-l gaseasca pe respectivul, si vezi care se invineteste la fata.
Si da, daca te mai suna, ai grija sa-l inregistrezi.