anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor! Am gasit acum 2 saptamani in microbuz un telefon...Iar proprietarul lui dupa ce eu i-am tot spus ca nu este la mine, mi l-a gasit sub banca la scoala.Imi este atat de rusine,as vrea sa imi cer scuze, dar nu stiu cum...In toata clasa sunt privita foarte ciudat.M-a facut de ras la intreg liceul!cryingcrying HELP!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Bine zici, Flores.

Cookieshor, cere-ți scuze, asumându-ți întreaga vină (fără să inventezi alte minciuni ca să te scoți) și în timp lucrurile se vor așeza.

Ia-o ca pe o lecție de viață și adu-ți aminte de această rușine, pe care o simți acum, de fiecare dată când vei pofti la ceva ce nu-ți aparține.
Nu e bine să furi.
Vorba lui Floresdemayo, mai bine îi furai inima...sau un sărut.

8 răspunsuri:
| Demise a răspuns:

De unde ştiai că ăla era proprietarul? Aici ar trebui să îţi asumi vina pentru ce ai făcut. Spune-i că pe moment nu ţi-ai dat seama despre ce e vorba sau ceva de genu laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ce jenant big grin.
Când ți-ai însușit 'ceva' ce nu-ți aparținea, n-ai știut ce-i rușinea?

| cookieshor a răspuns (pentru floresdemayo):

Ba da...dar la inceput nu stiam, iar apoi a fost prea tarziu...Iar respectivul este un baiat de care imi placea/place.Chiar nu stiu cum sa fac cum sa procedez.Nu mai e vorba de politie sau altceva, dar este deminitatea si onoarea.

| floresdemayo a răspuns (pentru cookieshor):

Demnitatea si onoarea ta sunt deja compromise. Nu stiu cum îți mai speli tu onoarea, dar nici intr-un caz prin alte minciuni! Fii sinceră si cu tine, dar si cu el, si cere-i scuze! Vorbiti separat, nu în fața întregii clase. Nu-l minti a doua oară!

| cookieshor a răspuns (pentru floresdemayo):

Situatia e penibila rau... Dupa ce scandal a iesit astazi si dupa ce a venit si si-a luat telefonul, practic cu forta nu stiu cum o sa mai scot camasa.crying

| floresdemayo a răspuns (pentru cookieshor):

Tu esti culmea nesimțirii, trebuie să-ți zic, asa sunt eu mai... ticăloasă uneori, păi dacă-ti place de un băiat, în loc să-i vii în ajutor, să-l ajuti la greu, să faci fapte frumoase pentru a te remarca, tu esti... grozavă! Îl deposedezi! Te-ai făcut "remarcată" cu totul!
Cum adică, băiatul a recurs la FORȚĂ să și-l recupereze? Păi ce-ai făcut, ai ținut cu dintii big grin de el? Făcut kickboxing?
Zău, mai bine îl furai pe El, decât să-i furi telefonul laughing!

| cookieshor a răspuns (pentru NOname):

Multumesc mult pentru sfaturi! Mi-am cerut scuze si totul s-a terminat cu bine...Nici nu stiti ce rusine mi-a fost...Trebuia sa fi facut asta de la inceput.Nu stiu ce a fost in capul meu.Va multumesc!

| NOname a răspuns (pentru cookieshor):

Cu plăcere. Mă bucur că s-a rezolvat. Baftă pe viitor și să nu mai repeți aceleași greșeli (e bine să învățăm din ele)!

| NOname a răspuns (pentru floresdemayo):

Bine zici, Flores.

Cookieshor, cere-ți scuze, asumându-ți întreaga vină (fără să inventezi alte minciuni ca să te scoți) și în timp lucrurile se vor așeza.

Ia-o ca pe o lecție de viață și adu-ți aminte de această rușine, pe care o simți acum, de fiecare dată când vei pofti la ceva ce nu-ți aparține.
Nu e bine să furi.
Vorba lui Floresdemayo, mai bine îi furai inima...sau un sărut.