Bine zici, Flores.
Cookieshor, cere-ți scuze, asumându-ți întreaga vină (fără să inventezi alte minciuni ca să te scoți) și în timp lucrurile se vor așeza.
Ia-o ca pe o lecție de viață și adu-ți aminte de această rușine, pe care o simți acum, de fiecare dată când vei pofti la ceva ce nu-ți aparține.
Nu e bine să furi.
Vorba lui Floresdemayo, mai bine îi furai inima...sau un sărut.
De unde ştiai că ăla era proprietarul? Aici ar trebui să îţi asumi vina pentru ce ai făcut. Spune-i că pe moment nu ţi-ai dat seama despre ce e vorba sau ceva de genu
Ce jenant .
Când ți-ai însușit 'ceva' ce nu-ți aparținea, n-ai știut ce-i rușinea?
Ba da...dar la inceput nu stiam, iar apoi a fost prea tarziu...Iar respectivul este un baiat de care imi placea/place.Chiar nu stiu cum sa fac cum sa procedez.Nu mai e vorba de politie sau altceva, dar este deminitatea si onoarea.
Demnitatea si onoarea ta sunt deja compromise. Nu stiu cum îți mai speli tu onoarea, dar nici intr-un caz prin alte minciuni! Fii sinceră si cu tine, dar si cu el, si cere-i scuze! Vorbiti separat, nu în fața întregii clase. Nu-l minti a doua oară!
Situatia e penibila rau... Dupa ce scandal a iesit astazi si dupa ce a venit si si-a luat telefonul, practic cu forta nu stiu cum o sa mai scot camasa.
Tu esti culmea nesimțirii, trebuie să-ți zic, asa sunt eu mai... ticăloasă uneori, păi dacă-ti place de un băiat, în loc să-i vii în ajutor, să-l ajuti la greu, să faci fapte frumoase pentru a te remarca, tu esti... grozavă! Îl deposedezi! Te-ai făcut "remarcată" cu totul!
Cum adică, băiatul a recurs la FORȚĂ să și-l recupereze? Păi ce-ai făcut, ai ținut cu dintii de el? Făcut kickboxing?
Zău, mai bine îl furai pe El, decât să-i furi telefonul !
Multumesc mult pentru sfaturi! Mi-am cerut scuze si totul s-a terminat cu bine...Nici nu stiti ce rusine mi-a fost...Trebuia sa fi facut asta de la inceput.Nu stiu ce a fost in capul meu.Va multumesc!
Cu plăcere. Mă bucur că s-a rezolvat. Baftă pe viitor și să nu mai repeți aceleași greșeli (e bine să învățăm din ele)!
Bine zici, Flores.
Cookieshor, cere-ți scuze, asumându-ți întreaga vină (fără să inventezi alte minciuni ca să te scoți) și în timp lucrurile se vor așeza.
Ia-o ca pe o lecție de viață și adu-ți aminte de această rușine, pe care o simți acum, de fiecare dată când vei pofti la ceva ce nu-ți aparține.
Nu e bine să furi.
Vorba lui Floresdemayo, mai bine îi furai inima...sau un sărut.