De la scoala ta de provenienta ar fi trebuit sa ti se elibereze si o fisa medicala care este obligatorie!
Daca nu ai primit-o mergi la secretariat si cere-o!
Nu iti trebuie copii dupa buletinele parintilor. Cel putin nu acum, la inscriere.
Iti trebuie certificatu si buletinul in copii legalizate.
Cand mergi sa ceri fisa medicala poti merge cu copiile ( de la buletin si certificat ) si sa-i zici secretarei sa le stampileze ca sunt comform cu originalul, ca sa nu fii nevoita sa le mai legalizezi.
Iti mai trebuie un dosar si o fisa de inscriere, dar aceasta ti se va elibera de la liceu atunci cand mergi sa te inscrii.
A, da. Te referi la o adeverinta care atesta ca ai terminat 8 clase, nu?
Eu asa am primit, insa ma voi uita si in brosura de la IPJ.
Bafta!
pai trebuie sa te duci la doctor cu adeverinta care o ai de la scoala. Apoi trebuie sa faci copie dupa buletinul tau si al parintilor, certificatul de nastere(copie), foaia cu care ai mediile din clasa 1pana intra a8 a stiu suna ciudata dar asa am primit si eu de la scoala, 20 de coli albe si un dosar...
Ce legatura are buletinul parintilor?
Ce adeverinta de la scoala?
Pentru ca asa trebuie :-s.
Adeverinta care o ai de la asistenta de la scoala ..vine in fiecare clasa si le da ..pe ea scrie vaccinurile pe care le-ai fact 1-8 la scoala si iti trebuie si semnatura doctorului tau de familie
Despre ce adeverinta de la scoala e vorba?
Nu am primit nici o adeverinta de la nici o asistenta.In plus, am facut un singur vaccin in clasa 1. Din ce judet esti?
Vaslui si nu conteaza trebuie sa ai o adeverinta de la scoala.Ma rog nu stiu ce scoala aveti voi
Sistem scolar romanesc avem!